Džastina Timberlejka usred Pariza napao fan, ščepao ga za nogu i vukao se po zemlji

Obezbeđenje je odmah reagovalo, tako da je incident rešen u svega nekoliko sekundi.

  • 1
Džastin Timberlejk, napad fana u Parizu Džastin Timberlejk, napad fana u Parizu, Printskrin: Youtube/People_in_pfw

Pevač Džastin Timberlejk (38) i njegova supruga glumica Džesika Bil (37) prošetali su crvenim tepihom na Nedelji mode u Parizu.

U početku je sve delovalo jako idilično, njih dvoje se "skockani" drže za ruke dok su paparaci svuda oko njih... a onda se dogodio manji incident. Naime, ovu idilu, dok su šetali ispred muzeja Luvr, prekinuo je muškarac koji je napao Džastina.

Čovek koji je uspeo da se prođe obezbeđenje bacio se na pod i prigrlio Džastina za nogu i uhvatio se za glavu. Obezbeđenje je odmah reagovalo, tako da je incident rešen u svega nekoliko sekundi. Ovo nije preterano uznemirilo bračni par, pa su uz osmeh nastavili da šetaju i poziraju fotoreporterima.

Podsetimo, par je bio u vezi od 2007. godine sve do 2011. godine kada su se na kratko rastali, samo nakon mesec dana od rstanka par se ponovo pomirio i sledeće godine su se venčali. Ceremonija venčanja održana je na jugu Italije, a kako su tada američki mediji prenosili bilo je to venčanje za pamćenje.

Oni još od svog zabavljanja važe za jedan od najskaldnijih i najlepših parova u Holivudu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA