Oskarovac priznao da se poljubio sa Danijelom Krejgom: "Samo me zgrabio i podigao"

- Zapitao sam se da li sam sada ja nova Bondova devojka? - našalio se Malek

  • 0
Rami Malek i Danijel Krejg Foto: Profimedia, Tanjug/AP

Glumac Rami Malek (38) koji ima ulogu u predstojećem nastavku filma o Džejmsu Bondu, u jednom itervjuu priznao je kako se poljubio sa glavnim junakom, slavnim Danijelom Krejgom (51).

U pitanju je emisija kod Stivena Kolberta, a Malek je objasnio da je do poljupca došlo nakon rasprave sa rediteljem Kerijem Džoijem Fukunagom. Rasprava je bila oko jedne zahtevne scene, a zatim je usledio neočekivani poljubac.

- Samo me zgrabio i podigao! Ne sećam se ko je od nas dvojice došao na tu ideju, ali desio se poljubac. Danijel ga je inicirao, ja sam ostao zatečen. Trebalo mi je malo vremena da se povratim, a onda sam pomislio - da li sam ja nova Bondova devojka? - ispričao je Rami.

Rami Malek Foto: Tanjug/AP

Novi Bondov film nosi naziv "No Time To Die", a inače je 25. deo franšize o slavnom agentu 007. Svetlost dana bi trebalo da ugleda u aprilu 2020. godine, a Rami se u njemu pojavljuje u ulozi teroriste. Da igra glavnog negativca pristao je tek nakon što su mu garantovali da njegov link neće imati versku ni ideološku pripadnost, preneo je BBC.

Video: Prodaje se čuveni Bondov Aston Martin: Cena - prava sitnica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA