• 3

Proslavio se u serijama "Poroci Majamija" i "Neš Bridžis", a ovako danas izgleda Don Džonson

Slavni glumac danas ima 69 godina

  • 3

Jedna od najpopularnijih serija osamdesetih godina prošlog veka bila je svakako serija "Miami Vice", iliti "Poroci Majamija". U ovom krimi ostvarenju glavnu ulogu je igrao čuveni glumac Don Džonson, koji je tumačio lik detektiva Sonija Kroketa.

Serija, koja se emitovala od 1984. do 1989. godine, je upamćena i po intezivnoj i inventivnoj upotrebi muzike i vizuelnih efekata i smatra se jednom od najuticajnijih televizijskih serija svih vremena. Zahvaljući "Porocima Majamija" Džonson je stekao i planetarnu slavu.

Nakon "Poroka Majamija", Don Džonson je glumio i još jednoj čuvenoj krimi seriji - "Neš Bridžis". Glumac je u ovom ostvarenju igrao detektiva Neša Bridžisa, koji je zajedno sa svojim partnerom, Džoom Domingezom, kojeg je igrao glumac Čič Marin, rešavao slučajeve u San Francisku. Don je u seriji "Neš Bridžis" ostao upamćen kako vozi čuvenu "barakuda".

Don Džonson danas ima 69 godina, dalje se bavi glumom, a uveliko radi na filmu "Neš Bridžis". Glumac je "uhvaćen" kako dolazi na 30. rođendan svoje ćerke i koleginice Dakote Džonson, koju je dobio dok je bio u braku sa glumicom Melani Grifit.

Don Džonson

Don Džonson Foto: Profimedia

Rođendanska zabava održana je u porodičnoj kući u Malibuu, u Kaliforniji. Slavlju su još prisustvovali Melani Grifit, kao i muzičar Kris Martin, koji je u vezi sa Dakotom Džonson.

Don Džonson

Don Džonson Foto: Profimedia

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima