≫ 

Majli Sajrus posle razvoda i kratke avanture sa blogerkom već našla novog dečka?

Pevačica se ne smiruje, a zbog burnog života ne silazi sa naslovnica

  • 1
Majli Sajrus Majli Sajrus/Foto: Guliver/Jamie McCarthy/Getty Images

Iako se tek nedavno razvela od glumca Lijama Hemsvorta sa kojim je bila u braku svega nekoliko meseci, čini se da Majli Sajrus (26) ne prestaje da bude u centru skandala, budući da već ima novog dečka. I to nakon kratke afere sa blogerkom, za koju su mnogi smatrali da je baš ona uzrok kraha braka sa Lijamom.

Ispostavilo se da to nema veze sa istinom, a nakon razvoda od glumca Majli je nastavila da živi punim plućima. Mada je Majli navodila kako je za njihov razvod kriv Lijam koji je navodno konzumirao previše alkohola i narkotika, čini se da je i Majli doprinela tome.

Kako sada stvari stoje, Majli je započela vezu sa muzičarem Kodijem Simpsonom (22), što je on potvrdio na svom storiju na Instagramu.

Objavio je crno-belu sliku na kojoj ljubi Majli u čelo, a pritom ju je nazvao "beba".

Majli Sajrus, Kodi Simpson Majli Sajrus i Kodi Simpson/Printskrin: Instagram/codysimpson

Izvori tvrde da su ih videli zajedno u prodavnici dok su kupovali sokove i suši, a jedna osoba koja se našla u prodavnici tvrdi da su razmenili poljubac dok su birali hranu.

Na drugoj slici koju je objavio leže zajedno u krevetu i smeškaju se, i čini se da oboje uživaju provodeći vreme zajedno.

Majli Sajrus, Kodi Simpson Majli Sajrus i Kodi Simpson/Printskrin: Instagram/codysimpson

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA