• 8

Za 17 minuta 1.000.000 lajkova! Dženifer u "apa-drapa" džemperu i papučama - očekivanja vs. realnost

- Tražim od vas da mislite da sam se probudila u ovom izdanju - napisala je Dženifer Aniston na oduševljenje fanova širom sveta

  • 8

Da se odlično snalazi na tek otvorenom Instagramu, sjajna Dženifer Aniston (50) pokazala je i najnovijom objavom koja je za samo 20 minuta prikupila 1.300.000 lajkova! 

Jedna od omiljenih glumica ne prestaje da bude "glavna faca" na popularnoj društvenoj mreži, te tako 15 miliona pratilaca koje je dobila za samo nekoliko dana gori od želje da vidi svaku njenu sledeću objavu.

Dženifer je ovaj put oduševila fanove širom sveta slikama "pre i posle", a posebno onom prvom na kojoj izgleda kao da je "tek ustala iz kreveta". Naravno da nije tako i da društvene mreže nikako nisu realne, a i sama je najbolje objasnila šta se zapravo krije iza svega.

- Ja sam samo devojka...sa frizurom i šminkom. Stilistom. Fotografom. Ekipom za svetlosne efekte, ventilatorom, rekvizitima i kompjuterom...i tražim od vas da mislite da sam se probudila u ovom izdanju - napisala je Dženifer.

Druga slika koju je objavila je ona koja je potpuno izmontirana u kompjuteru, a na kojoj Dženi izgleda sjajno kao inače.

Video: Bivša Bredova cica progovorila o prvom susretu sa bivšom Bredovom cicom

(Telegraf.rs)

Komentari

  • M

    Koliko je ona predivna

  • vk

    Ova da ode u VC dobila be 5 mil likova

  • Igor

    E to je Jetset a ne Kia i Luna. Ali pogledajte koliko je manji share strasno

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima