≫ 

Niki Minaž potvrdila da se udala za bivšeg robijaša koji je pokušao da siluje devojčicu od 16 godina

Američka reperka podelila je sa fanovima srećnu vest

  • 0
Niki Minaj, Minaž

Niki Minaž sa suprugom/Foto: Profimedia

Kontroverzna reperka Niki Minaž (36) poslednjom objavom na društvenim mrežama potvrdila je nagađanja da se udala za producenta Keneta Petija (41), inače bivšeg zatvorenika.

Minaž je ovog leta promenila prezime na Instagramu pa su od tada krenule glasine da su se tajno venčali, a sada je i potvrdila da su u braku.

Na snimku koji je objavila na kačketima piše "mlada" i "mladoženja" - njen kačket je beo, a njegov crni - a osim toga, tu su i šolje na kojima piše "gospodin" i "gospođa".

Uz snimak je ispisala i celo svoje ime Onika Tanja Marej-Peti, kao i datum 21. oktobar 2019. godine. Usledile su brojne čestitke, a video je za sedam sati pregledan skoro tri miliona puta.

 
 
 
View this post on Instagram

👰🏽🤵🏽😢🙏🏽🎀 Onika Tanya Maraj-Petty 10•21•19A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

 

Niki već duže vreme ne krije koliko je srećna sa sadašnjim suprugom, iako je naišla na razne osude iz razloga što Peti ima bogatu kriminalnu prošlost. Služio je zatvorsku kaznu zbog pokušaja silovanja 16-godišnjakinje i ubistva bez predumišljaja, a na slobodi je od 2013. godine.

Video: Haos! Američka rep zvezda gađala koleginicu sandalom, izbacili je sa žurke pocepanu i sa čvorugom na glavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA