• 10

"Kako možete svedočiti klanju, a da to ne utiče na vas?" Slavni Džoker se udružio sa kokoškama

- Ne želim uzrokovati bol drugom živom saosećajnom biću. Ne želim mu oduzimati decu - rekao je glumac

  • 10
Joaquin Phoenix

Hoakin Finiks, Foto: peta.org

Glumac Hoakin Finiks (44), najpoznatiji po ulozi Jokera, postao je zaštitno lice PETE, s njegove fotografije u okviru PETINE kampanje osvanule us na bilbordu u Tajms skveru, u Njujorku, piše

- Svi smo mi životinje - poručio je Hoakin koji se odavno odlučio da bude vegan, a vegantvo mu je i najvažnija stvar u životu.

Ne želim uzrokovati bol drugom živom saosećajnom biću. Ne želim mu oduzimati decu. Ne želim ga prisiljavati na zatočeništvo i tovljenje samo kako bi bilo zaklano. To je apsurdno i divlje. Ne mogu razumeti kako možete svedočiti tome, a da to ne utiče na vas. Tu je sigurno i uticaj koji sve to ima na našu oklinu, a koji je razarajući - rekao je glumac..

Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix, Foto: Guliver/Rich Fury/Getty Images

Finiks je vegan je od svoje treće godine, a za prava životinja se bori čestvovanjem u raznim kampanjama, a u junu ove godine, u Holivudu je priredio okupljanje povodom Nacionalnog dana prava životinja.

Na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu u septembru, Hoakin se pridružio veganskim demonstacijama lokalne organizacije za prava životinja.

Video: Ona je najuspešnija mama Holivuda

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Тодорић

    Контрадикторни.Ако смо сви ми животиње,једемо исто што и животиње,па и месо.

  • Tačkica

    Pre nego sto neko napise komentar, prvo treba da procita nesto o ovom izvanrednom glumcu. Znaci pre svega, iz kakve je porodice i kako je vaspitan. Znaci, on dolazi iz porodice hipika, od roditelja koji su bili izuzetno posveceni prirodi, tako da su vaspitavali decu da su u skladu s prirodom i zivotinjama. Deci su i dali imena u skladu sa svojim verovanjima, River, Leaf sto je bilo ime Joakina Feniksa, takodje i sestra ima neobicno ime, ali ne mogu sad da se setim. Sva deca su im od malena ucena da budu vegani, znaci mnogo, mnogo pre nego sto je to postalo moda i pomodarstvo. Tako da makar u slucaju ovog coveka, u pitanju je nacin odrastanja, vaspitanja, a nikako pomodarstvo.

  • Pero Atropin

    Ko nije gledao taj nema pojma o čemu ovaj glumac priča! Ništa groznije nema od pokolja pilića, svinja, teladi, jagnjadi.. Grozno. Ne jedem meso!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima