Hajdi Klum sija od glave do pete: Internet gori zbog njenog kostima, a tek da joj vidite muža

Lepotica i njen suprug blistali su u kostimima povodom Noći veštica

  • 0
Hajdi Klum Hajdi Klum sa mužem Tomom Kaulicom, Foto: Tanjug/AP

Nekadašnji top model Hajdi Klum (46) je svojim kostimom za Noć veštica oduševila sve i još jednom pokazala zašto važi za kraljicu kostima. Ovoga puta pojavila se na događaju ni manje ni više, nego kao - vatromet.

Hajdi se sa svojim 17 godina mlađim suprugom Tomom Kaulicem pojavila na žurki u sličnom autfitu, a fotografije i snimke koji doslovno pršte objavila je na svom Instagram profilu, na oduševljenje mnogih.

Manekenkina i Tomova koža prekrivena je svetlucavim gliterom, pa je Hajdi u svakom smislu te reči sijala, a poseban pečat dale su joj ogromne veštačke trepavice, kao i mini srebrna haljina sa cirkonima.

 
 
 
View this post on Instagram
FIREWORKS 💥 🚀❤️😈A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Bračni par je svoj izgled upotpunio neobičnim detaljima; Hajdi je imala neonski zelenu boju kose, dok je istu boju, ali malo drugačije nijanse, imao muzičar na svojoj bradi.

Hajdi Klum, Tom Kaulic Hajdi Klum i Tom Kaulic/Printskrin: Instagram/heidiklum

Iako su nemački supermodel i njen suprug slavili Noć veštica, čini se da to nije bila tradicionalna žurka koju organizje Hajdi, a kojoj prisustvuju najveće svetske zvezde. Ona će tek biti održana i Hajdi će sigurno oduševiti kostimom još više nego prošle godine, kada je bila sjajni Šrek. 

 
 
 
View this post on Instagram
😈❤️A post shared by Heidi Klum (@heidiklum) on

Hajdi je ispod objava dobila brojne kompimente na račun inspiracije i kostima, a video je za samo tri sata pregledan više od 94.000 puta.

Hajdi Klum Printskrin: Instagram/heidiklum

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA