Dženifer Aniston: "Imam dva mobilna telefona, jedan samo za Instagram"

- Srećna sam jer se Instagram čini zabavam, a i dobro su me prihvatili - rekla je glumica

  • 0

Populrana glumica Dženifer Aniston (50) srušila je Instagram kada je napravila profil na ovoj društvenoj mreži, Dženifer je tom prilikom srušila i Ginisov rekord jer njne nalog za kratko vreme ima 16,5 miliona pratilaca.

Profil holivudske zvezde privlači veliku pažnju, prva fotografija ima oko 14,4 miliona lajkova, dok video u kome glumica razbija telefon koji joj je zablokirao zbog notifikacija na Instagramu ima 21,6 miliona pregleda.

Glumica je istakla da joj je popularnost na ovoj društvenoj platformi naporna i da je zbog celekupne situacije odlučila da nabavi dva telefona.

Odlučila sam da nabavim dva mobilna telefona. Jedan će biti u mojoj kancelariji i kad budem bila na Instagramu, koristit ću taj - rekla je glumica, piše Insider.

 
 
 
View this post on Instagram
I swear I didn’t mean to break it... Thank you guys for the kind, glitchy welcome ❤️A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Dženifer nije želela da otvori nalog a Instagramu kako je ova društvena mreža ne bi ometala i oduzimala vreme, ali se očigledno predomislila.

- I ovako mi puno drugih stvari u životu odvraća pažnju. Ali sam srećna jer se Instagram čini zabavam, a i dobro su me prihvatili - kaže glumica.

Dženifer Aniston Dženifer Aniston, Foto: AP/Tanjug

- Uvek će biti ljudi koji će reći nešto loše. Samo im šaljite dobre misli - rekla je glumica.

Inače, jedna od ajuticajnijih influenserki Kim Kardašijan koja ima 150 miliona pratilaca u proseku ima 8 miliona pregleda, dok zvezda Prijatelja ima oko 10 miona pregleda.

Video: Bivša Bredova cica progovorila o prvom susretu sa bivšom Bredovom cicom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA