Zvezda serije "Očajne domaćice" puštena iz zatvora nakon 11 dana

Predstavnici glumice navode da će Hafmanova ostatak kazne odlužiti na uslovnoj slobodi,

  • 0
Felicity Huffman Foto: Tanjug/AP

Glumica Felisit Hafman puštena je iz zatvora nakon što je odlužila 11 od 14 dana kazne, potvrđeno je časopis "People". Zvezda serija "Očajne domaćice" napustila je federalnu popravnu instituciju u Dablinu u Kaliforniji u petak , a kako navode iz ministarstva pravde, u pitanju je normalna procedura gde se zatvorenici puštaju kući za vikend.

Predstavnici glumice navode da će Hafmanova ostatak kazne odlužiti na uslovnoj slobodi, gde će biti nadgledana. Takođe, Felisiti očekuje 250 sati društveno korisnog rada, kada bude oslobođena, a mora da plati i novčanu kaznu od 30.000 dolara.

Felicity Huffman Felisiti Hafman Foto: Tanjug/AP

Podsetimo, Felisiti je osuđena 13. septembra ove godine, a osudila ju je sudija Indira Talvani, u Bostonu.

Pre nego što je objavila presudu, Talvani je rekla da Felisitri zna šta je pogrešno učinila: "Znala je da je to prevara. To nije impulsivan čin. Pokušaj da bude dobra majka to ne opravdava".

Glumica je priznala da joj je žao zbog onoga što je uradila, a onda se izvinila ćerkama i suprugu.

- Duboko se stidim zbog onoga što sam učinila. Imala sam izbora i mogla sam reći ne. Preuzimam potpunu odgovornost, prihvatiću kaznu koju mi date - rekla je Felisiti sudiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA