Hajdi Klum se na balu pojavila u nestvarnoj haljini, ljudi je nazvali "umetničkim delom"

"Prava si princeza u ovoj haljini", "Ona je prava boginja", "Izgledaš kao da si upravo izašla iz sna" - neki su od komentara

  • 3
Hajdi Klum Hajdi Klum sa suprugom Tomom Kaulicom na "Angell bal", Foto: Profimedia

Bivša manekenka Hajde Klum (46) raspametila je sve kada se pojavila se na "Angel Ball-u" u neverovatnoj haljini koja izgleda kao pravo umetničko delo.

Hajdi je na prestižnom događaju na Vol Stritu zasenila sve prisutne kada je prošetala u haljini dizajnerke Iris Van Herpen, a zbog kreacije usijale su se društvene mreže i gore komplimenti na račun top modela i njene pojave.

Lepotica je u poluprovidnoj keciji sa golim ramenima, dubokim šlicem i rukavima do poda izgledala kao da je potpuno gola, a da je haljina odličan vizuelni efekat.

Klumova je na humanitarni bal došla u pratnji svog supruga Toma Kaulica, koji se pojavio u crnoj košulji i plavom odelu.

Hajdi Klum Hajdi Klum, Foto: Profimedia

"Prava si princeza u ovoj haljini", "Ona je prava boginja", "Izgledaš kao da si upravo izašla iz sna", neki su od komentara.

"Angel ball" je jedan od najvažnijih događaja u Njujorku na kome se okupljaju največe zvezde, a zabava traje do ranih jutarnjih časova. Bal je humanitarnog karaktera, prisutni odaju poočast izuzetnim pojedincima koji su dali značajan humanitarni i filantropski doprinos u podršci istraživanju raka.

Video: Rekli su mi da ću trajati samo 11 godina, ali gle...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZORA

    30. oktobar 2019 | 20:19

    Neznam da li je umetnicko delo ali se pitam gde nadje ovok smoklju.Istina je da sve lepe zene imaju ruzne tipove da im ne prave senku.

  • srba

    31. oktobar 2019 | 10:27

    Nazvali je andjelom..daleko je ta od andjela moze samo djavo sa andjelskim likom

  • Vlada j

    3. novembar 2019 | 21:22

    Ima nešto što je odvaja od drugih modela

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA