Najmlađa milijarderka postala je bludna Mala sirena, a ruku je "slučajno" spustila na nezgodno mesto

Prvo se zabavljala kao pleboj zečica, pa društvene mreže zapalila seksi kostimom bludne Male sirene

  • 2
Kajli Džener Kajli Džener, Foto: Profimedia/Beem

Najmlađa svetska milijarderka Kajli Džener (22) ekspert je za stvaranje novca, ali i za ravljenje odlične zabave za sebe i prijatelje.

Skoro pa svakodnevno na Instagram nalogu je svojim fanovima pokazivala u šta je to odlučila da se maskira za proslavu ovogodišnje Noći veštica, te su se tako samo smenjivali seksi kostimi.

Prvo se odlučila za seksi izdanje Plejboj zečice, a zatim  se za glavno veče proslave koje je, večeras 31. oktobra, odlučila se da postane Mala sirena, ali po izgledu moglo bi se reći bludna.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Kylie ✨ (@kyliejenner) дана

Kajli se pre samo dva dana ludo provodila na jednoj žurki, uz drugaricu Anastasiu, a obe su bile odevenu u seksi kostim Plejboj zečica.

Inače, proslava praznika Noć veštica u Americi traje tokom cele jedne nedelje, te je tako, večeras 31. oktobra, obeležava glavna žurka, a Kajli je odlučila da se na istoj pojavi kao Mala sirena.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Kylie ✨ (@kyliejenner) дана

Kajli je uz pomoć svog tima dočarala kako bi to izgledala Mala sirena u današnjem vremenu, pa je tako svoje bujno poprsje prekrila imitacijama školjki, dok je preko ruku ima mrežu upotpunjenu sitnim biserima.Sve to upotpunila je uz vatreno crvenu boju kose i odgovarajućim mejkapom.

Kako se vama više dopada Kajli, kao Plejboj zečica ili Mala sirena?

VIDEO: Kajli Džener sve što dodirne pretvara u pare

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA