≫ 

Džena Devan konačno progovorila o razvodu sa najseksi frajerom Holivuda: Bila sam opustošena iznutra

Lepoj glumici je naročito teško palo kada je iznenada preko interneta saznala da njen bivši ima novu devojku

  • 0
Channing Tatum, Jenna Dewan Cening Tejtum i Dzena Devan

Foto: Profimedia/Alla/Backgrid

Džena Devan konačno je ovog meseca progovorila o svom razvodu sa najseksi frajerom Holivuda, glumcem Čeningom Tejtumom, sa kojim se razvela prošle godine.

Iako je, nakon skoro devet godina veze, nekadašnji par prošlog aprila u zajedničkoj izjavi o razvodu insistirao da je njihov razlaz sporazuman i da i dalje vole jedno drugo, Džena je otkrila kako se zaista osećala u to vreme. Naročito kada je saznala da njen doskorašnji muž ima novu devojku.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

 

- Osećala sam kao da me je nešto opustošilo iznutra. To je bilo toliko teško za mene. Gubitak jedne moje idealistične budućnosti. Upoznala sam ga kada mi je bilo 24 godine. Nisam znala za život bez Čena - rekla je ona za magazin "Pipl".

Kako kaže, razvod je stavio na test svaki deo njenog bića.

- Počela sam da se pitam da li je sve u šta sam verovala i o čemu sam uvek pričala bilo stvarno. Da li ikome i ičemu više mogu da verujem? - pitala se prelepa glumica.

 

U isečku njene nove knjige Džena je opisala da je od muža zatražila razvod kada je "dinamika njihove veze postala bolna".

- Shvatila sam da dinamika u kojoj sam živela nije bila dobra ni za mene, ni za moju ćerku. Morala sam pre svega da prihvatim da nam ne ide i da je sve postalo vrlo bolno. Javnost je Čena i mene videla pod idealističnim romantičnim svetlom. Zbog toga mi je bilo još teže, jer se trudim da budem iskrena i realistična koliko je to moguće - kazala je ona.

 
 
 
View this post on Instagram

Throwback to this 😍🥂❤️ #JessieJ #ChanningTatum #channessieA post shared by Jessie J & Channing Tatum 🐰 (@jessie.channing) on

 

Glumica je takođe rekla da joj je "kao grom iz vedra neba" došla vest da se Čening viđa sa pevačicom Džesi Džej samo šest meseci nakon njihovog raskida.

U knjizi ona tvrdi da je niko na to nije upozorio i da je o vezi saznala na internetu dok je letela avionom.

- Saznavala sam stvari o svom bivšem mužu, što je nešto sa čim drugi ljudi ne moraju da se suoče. Kako se nešto desi, tako bi osvanulo na internetu. Bila sam tako u avionu, sama, kada sam saznala za njegovu novu vezu. Niko me nije upozorio. Vest je došla iz zasede - napisala je ona.

 
 
 
View this post on Instagram

‪Just about to do a live signing. Go to https://premierecollectibles.com/Jenna right now! Special surprise moderator ;)‬A post shared by Jenna Dewan (@jennadewan) on

 

Iako je na početku poželela da "uzvrati" sa serijom tvitova, ipak je odlučila da postupi graciozno.

- Bio je pravi izazov ne reći ništa. U takvim situacijama tvoj pravi karakter izađe na videlo. A odlučiti se za gracioznost u trenutku kada o svom privatnom životu saznajemo istovremeno kada i ostatak sveta bilo je vrlo teško - rekla je.

 
 
 
View this post on Instagram

I CAN’T 😭❤️❤️ #channessie #JessieJ #ChanningTatumA post shared by Jessie J & Channing Tatum 🐰 (@jessie.channing) on

 

Samo nekoliko dana nakon što su isečci iz Dženine knjige objavljeni, Čening i Džesi su počeli da objavljuju serije svojih fotografija na Instagramu. Iako su dosada čuvali svoju privatnost, par je postavio nekoliko selfija kao odgovor na Dženinu knjigu.

Glumica nije ostala nema, ali je ponovo bila graciozna. Objavila je fotografije sa svojim dečkom, muzičarem Stivom Kazijem, sa kojim očekuje svoje drugo dete. Stavila je u prvi plan svoju novu ljubav i odala mu počast.

 

- Na dan kada si rođen, svet je postao bolje mesto. Tvoja snaga, nežnost, duhovitost i dvina duša dotiču sve koji te znaju - napisala je ona.

Video: Tražio je više prostora: Šta se krije iza razvoda jednog od najlepših parova Holivuda

(Telegraf.rs/Buzzfeed)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA