• 5

Slavni glumac uhvaćen na aerodromu u neprepoznatljivom izdanju, "zapušten" i "star" zabrinuo fanove

Nison je uhvaćen na aerodromu u Njujorku, a mnogi misle da se ponovo predao alkoholu

  • 5
Lijam Nison

Lijam Nison/Foto: AP/Tanjug

Glumca Lijama Nisona (67) skoro da niko nije prepoznao kada se u sredu pojavio na aerodromu u Njujorku. Iako je jedno od najprepoznatljivijih glumačkih lica današnjice, njogov sadašnji izgled zabrinuo je mnoge.

Nison se na aerodromu pojavio u prilično zapuštenom izdanju, sa kačketom na glavi, neobrijan i skoro potpuno sed, a neki su počeli da nagađaju kako se ponovo predao alkoholu. Pre deset godina borio se sa porocima, nakon smrti supruge u martu 2009. godine. Tada su mu, kako je rekao, potonule sve lađe i život mu je stao.

- Razgovarali smo telefonom i rekla mi je: "Ljubavi, malo sam pala na snegu". Tako je ona opisala to što se dogodilo - ispričao je tada glumac, čija je supruga Nataša zadobila povrede u nesreći u školi skijanja tako što je pala na glavu, a nije nosila kacigu.

Liam Nison

Lijam Nison na aerodromu u Njujorku/Foto: Profimedia/Backgrid USA

Nataša je bila smeštena u bolnicu u Montrealu, a Nison je odmah doleteo čim je saznao za nesreću. Nekoliko dana nakon nesreće pala je u komu zbog izliva krvi u mozak, i bila je priključena na aparate.

- Ona i ja smo imali dogovor da ukoliko neko od nas završi u takvom stanju, isključujemo aparate. Tako sam i učinio. Nataša je donirala svoja tri organa i spasila tri života. Dala je srce, bubrege i jetru - izjavio je Nison 2014. godine, na petu godišnjicu smrti supruge.

- Nije me čula kad je bila u bolnici, ali rekao sam joj da je volim. Rekao sam joj: "Ljubavi, iz ovoga se više ne vraćaš, udarila si glavom jako. Otišla si. Vraćamo te u Njujork, gde ćemo okupiti prijatelje i porodicu" - ispričao je glumac šta se desilo kada je lekarima dao dozvolu da Natašu isključe sa aparata.

Lijam Nison, supruga Nataša Ričardson

Lijam Nison sa pokojnom suprugom/Printskrin: Youtube/ScreenSlam

Upravo iz razloga što se teško nosio sa smrću ljubavi njegovog života, mnogi smatraju da je ponovo izlaz našao u alkoholu i porocima, a brojni Nisonovi fanovi našli su se zabrinuti nakon izdanja u kojem ga gotovo niko od putnika na njujorškom aerodromu nije prepoznao.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Manekenka

    Odvezana mu pertla

  • Putin R.S

    Covek se opustio jer je verovatno na odmoru. Glumcina prva liga.

  • toma

    Duboko postovanje pravi glumac

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima