≫ 

Zvezda "Beverli Hilsa" se razvodi posle deset godina braka

- Teška srca vam moram saopštiti da smo se Erin i ja razišli - poručio je glumac na Instagramu

  • 0
Ian Ziering Ian Ziring sa sada već bivšom suprugom Erin/Foto: Profimedia/Backgrid USA

Glumac Ian Ziring (55) kojeg je proslavila uloga mišićavog Stiva Sendersa u seriji "Beverli Hils 90210" objavio je da se posle deset godina braka razvodi od supruge Erin.

Njih dvoje zajedno su provoli čitavu deceniju, a glumac se teška srca oglasio na društvenoj mreži i objavio ono što je razočaralo njegove fanove.

- Teška srca vam moram saopštiti da smo se Erin i ja razišli. Preopterećenost poslom i pretrpani raspored doveli su nas do toga da se potpuno udaljimo jedno od drugog. Ona je jedna od najneverovatnijih žena koje sam ikada upoznao i najbolja majka našoj deci. Primećujem da mediji traže senzaciju u situaciji koja uopšte nije senzacionalna - napisao je glumac.

- Sve što je napisano o meni je potpuna laž i očigledno namera hejtera da razore naš dobar odnos, da upropaste naš plan da nastavimo da se slažemo, štitimo i vaspitavamo naše ćerke, i budemo primer uspešnih roditelja. Molimo vas da poštujete našu privatnost u ovom teškom periodu kada smo fokusirani na ono što nam je najvažnije, a to su naše ćerke - poručio je Ziring na Instagramu.

 
 
 
View this post on Instagram
It is with a heavy heart that I tell you Erin and I are splitting up. With our hectic work schedules we could not be busier, and over the last few years have grown apart. She is one of the most incredible women I have ever met and the best mom to our kids. It has come to my attention that things are being written and said to sensationalize a situation that is simply not sensational. Any quote attributed to me is completely false and solely meant by haters to undermine our intention to continue to get along, protect and raise our daughters, and be examples of successful co-parents. We ask that you respect our privacy at this difficult time as we focus on what is important to us, our girls. Peace and love, IanA post shared by Ian Ziering (@ianziering) on

Video: Kako preboleti najlepšu ženu na svetu? Vensan Kasel kaže lako

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA