≫ 

Spajsica napravila bezobrazni selfi svojih grudi, pa umesto dečku poslala - mami!

Bejbi Spajs je bila bezobrazna, ali je slika završila na pogrešnoj adresi

  • 1
Emma Bunton Ema Banton/Foto: Profimedia

Članica grupe "Spice Girls", pevačica Ema Banton (43), poznatija kao Bejbi Spajs, ispričala je anegdotu koja joj se dogodila kada je fotografiju svojih grudi umesto dečku poslala - mami!

Slavna "Spajsica" ispričala je da su poruka i slika njenih grudi bile za njenog dugogodišnjeg partnera Džejda Džonsa (40) kojem je slala eksplicitni materijal dok je bila na letnjoj turneji sa bendom.

Iako je mislila da će stvar biti mnogo gora, mama je zezala za ovu situaciju, budući da njih dve imaju prijateljski odnos.

- Ja i moj dečko smo bili razdvojeni nekoliko dana. Ali, jako smo zaljubljeni i volim da spavam kraj njega. Stalno smo zajedno, pa sam odlučila da mu pošaljem bezobraznu poruku - ispričala je Ema u najavi za "Paul O'Grady show", a prenosi "The Mirror".

Emma Bunton, husband Jade Jones Bejbi Spajsica sa suprugom Džejdom Džonsom/Foto: Profimedia

- Napravila sam mali selfi svojih grudi. Imala sam brus, ali je bio malo bezobrazan selfi, i uz njega je pisalo "nedostaješ mi" i "želim te". Poslala sam mami... Ona ima odličan smisao za humor, ali bila sam šokirana - ispričala je plavokosa Ema.

Inače, vezu sa pomenutim Džonsom je počela 1998. godine i nakon nekoliko raskida objavili su veridbu 2011. godine. Imaju dva sina, a nedavno je pevačica ispričala da su se tokom zajedničkog rada na pesmi ponovo zaljubili jedno u drugo.

Video: Da li su današnji ljudi normalni? Umesto da divljaju na žurci, svi su na Instagram live-u

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivangm🖤

    5. novembar 2019 | 15:05

    A dečko nema zube i još se iskezio maksimalno...😁🤪

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA