Slavni holivudski frajer Metju Mekonahi pomogao u spremanju 1.600 obroka za beskućnike i vatrogasce!

Mekonahi je prvenstveno planirao da prisustvuje svečanosti u Los Anđelesu u čast svima onima koji su prošle godine učestvovali u gašenju požara "Woolsey"

  • 1
Metju Mekonahi, gumac Foto: Printscreen/YouTube

Američki glumac Metju Mekonahi (50) u petak je članovima organizacije za pomoć u katastrofama i grupi volontera pomagao u pripremi 800 obroka ćuretine s roštilja za kalifornijske vatrogasce koji su se danima borili s vatrenom stihijom.

Tim je pripremio i dodatnih 800 obroka za prihvatilišta za beskućnike, prenose američki mediji. Njihov je angažman deo dobrotvorne kampanje volontera grupe "Wild Turkey Bourbon" koja se svake godine organizira pod nazivom "Sa zahvalnošću".

Ove su godine volonteri u saradnji s članovima organizacija za pomoć u katastrofama "BBQ Relief" odlučili pomoći kalifornijskim vatrogascima. Mekonahi je kreativni direktor grupe "Wild Turkey Bourbon" koja priprema jela s roštilja za potrebite, u ovom slučaju za vatrogasce koji se bore protiv požara u Kaliforniji.

Metju Mekonahi Metju Mekonahi, Foto: AP/Tanjug

Mekonahi i njegov tim prvobitno su planirali u Los Angelesu prisustvovati svečanosti u čast svima onima koji su prošle godine sudjelovali u gašenju požara "Woolsey" koji je poharao područje oko Los Angelesa i Malibua, no s obzirom na nedavne nove požare plan se izmenio.

- Kada smo planirali ovogodišnji roštilj u Kaliforniji nismo ni slutili da će nas ponovno pogoditi razorni požari. Sretni smo što smo danas ovde kako bismo vam se zahvalili na onome što za nas činite i što nadahnjujete druge da se uključe i pomažu svojim zajednicama - rekao je glumac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelka

    5. novembar 2019 | 17:31

    On toliko u sebi ima ono "nešto", sto zavodi i razoružava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA