≫ 

Šokantne slike Čendlera iz "Prijatelja": U sitne sate uslikan na ulici i jedva da liči na sebe

Fanovi su po društvenim mrežama pisali kako se boje da je ponovno pokleknuo i da se vratio starim navikama - alkoholu i drogi

  • 5
Friends, Prijatelji serija Ekipa čuvene serije "Prijatelji", Foto: Profimedia/Everett

Glumac Metju Peri (50), najpoznatiji po ulozi Čendlera Binga u kultnoj seriji "Prijatelji", retko kad se pojavljuje u javnosti, ali kad se pojavi, iznenadi sve.

Nedavno je bio na večeri u jednom italijanskom restoranu u Holivudu s misterioznom brinetom, a njegov izgled zabrinuo je obožavatelje. Metju je bio neobrijan, nepočešljan, u širokoj beloj majici i s cigaretom u ruci.

Matthew Perry, Metju Peri Metju Peri, Foto: Profimedia/MEGA

Fanovi su po društvenim mrežama pisali kako se boje da je ponovno pokleknuo i da se vratio starim navikama - alkoholu i drogi.

Metju je bio na odvikavanju od zavisnosti, i to za vreme snimanja "Prijatelja" od 1997. do 2001. Jednom je rekao kako se nekih epizoda serije ni ne seća.

- Nisam imao nameru da mi se ovoliko svidi, ali od početka mi se svidelo kako se osećam i hteo sam više. Bio sam izvan kontrole - rekao je Peri.

Glumac nikad nije skrivao da se borio s depresijom i ovisnošću. Uz to, oboleo je od akutnog pankreatitisa, bolesti od koje oboljevaju teški alkoholičari i narkomani. Bio je u tri veze, s Jasmin Blit 1995., Džulijom Roberts od 1995. do 1996. i zatim s Lizi Kaplan od 2006. do 2012. Nakon tog ljubavnog brodoloma slavni Čendler ostao je sam i nije se pojavljivao u javnosti.

Podsetimo, Metjua poslednjih godina retko bilo ko može sresti i fotografisati u javnosti.

Matthew Perry, Metju Peri Metju Peri, Foto: Profimedia/MEGA

Borba sa zavišnošću se odrazila ne njegov fizički izgled, pošto na poslednjim fotografijama dostupnim javnosti ne izgleda baš najbolje.

- Uglavnom je to bio alkohol, znate, i opijati. Mislim da sam bio prilično dobar u skrivanju toga, ali na kraju su ljudi provalili. Strašno je to gledati. Bio sam bolestan čovek - rekao je Mejtu 2013. godine.

Slavni Čendler je 7. avgusta 2018. godine hitno operisan u Los Anđelesu, a obavljena je abdomalna operacija.

Metju je tada operisao gastrointestinalnu perforaciju, koja je ustvari rupa, pukotina, sluz koja može nastati između grla i creva, a po pravilu se operiše odmah jer može doći do katastrofalnih posledica, a komplikacije mogu biti pogubne za život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA