Zvezda "Sumrak sage" o velikoj ljubavi sa bivšim: "Da me zaprosio, udala bih se za njega"

Kristen i Robert bili su godinama zajedno i u privatnom životu

  • 0
Kristen Stewart, Robert Pattinson Kristen Stjuart i Robert Patinson 2011. godine/Foto: Guliver/ Ian Gavan/Getty Images

Jedan od najpopularnijih tinejdž-vampirskih filmova je čuvena "Sumrak saga" (Twilight), u kojoj su glavne uloge igrali Kristen Stjuart (29) i Robert Patinson (33).

Njih dvoje su svojim ulogama zaludeli svet. Film je mnogima i dalje ostao jedan od omiljenih, a vampirska ljubavna priča brojne je i rasplakala.

Fanove "Sumraka" oduševila je vest da su se Kristen i Robert zavoleli i u privatnom životu, ali njihova veza nije potrajala. Iako mu je bila neverna, Kristen je priznala da je želela da se uda za njega.

- Godinama smo bili zajedno. On je moja prva ljubav. Nismo hteli da se držimo za ruke dok smo šetali ulicom da ne bismo dali materijala za fotografisanje. S druge strane, svog dečka nisam mogla uhvatiti za ruku - rekla je Kristen, koja tvrdi da nije samo njeno neverstvo krivo za raskid, već i druge stvari.

Kristen Stewart, Robert Pattinson Kristen Stjuart i Robert Patinson 2012. godine/Foto: Guliver/Christopher Polk/Getty Images

- Da me zaprostio, udala bih se za njega. Za njega sam mislila da je on taj - dodala je ranije. Posle raskida svako je krenuo svojim putem, a ona je čak odustala i od muškaraca, pa je nakon dve neuspele veze sa ženama sada u vezi sa književnicom Dilan Mejer.

- Rekli su mi, ako ti je stalo do karijere, ne pojavljuj se u javnosti držeći se sa svojom devojkom za ruku. Ako to napraviš, dobićeš ulogu u Marvelu. Ne želim da radim s takvim ljudima. Život je jedno veliko takmičenje u popularnosti - zaključila je Kristen, koja je u "Sumraku" igrala srednjoškolku Belu zaljubljenu u vampira.

Filmski festival u Kanu Kristen Stjuart/Foto: Tanjug/AP

- Pokušavajući da zaštitim svoj život, ja sam ga upropastila. Šta ovo znači? Da ne mogu izaći nigde sa osobom sa kojom sam u vezi? Ne mogu o tome pričati u intervjuima? Stalno su mi govorili da pazim na sve. Postoje ljudi u svetu koji te jednostavno ne vole, koji ne vole kada je žena u vezi sa ženom, koji ne vole kada se izjasniš kao lezbijka... - požalila se Kristen, koja je navela kako samo želi da uživa u životu.

Video: Kristen Stjuart se izula u Kanu, a ima jak razlog za to

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA