≫ 

"Drogirala sam se sa tatom, imala sam osećaj kao da ulazim u neku toplu kupku..."

Otac joj je preminuo 2010. godine, a Džejmi je "čista" 20 godina

  • 0
Arnold Svarceneger, Arnold Schwarzenegger Džejmi Li sa Arnoldom Švarcenegerom u ostvarenju "True Lies" iz 1994. godine, Foto: Profimedia

Glumica Džejmi Li Kertis (60) bila je ovisnica o alkoholu, tabletama i kokainu, a već dvadeset godina je potpuno "čista". U intervjuu je otkrila kako se u periodu kada je koristila narkotike drogirala sa ocem, slavnim glumcem Tonijem Kertisom, koji je takođe bio ovisnik.

- Tata je imao isti problem i znala to jer sam se i ja nosila sa time, pa smo počeli da delimo drogu. Sećam se perioda kada sam bila jedino dete koje je razgovaralo s njim, a imala sam šestoro braće i sestara. Sada ih imam pet, jer se moj brat Nikolas u 21. godini predozirao heroinom - ispričala je glumica za magazin "Variety", a prenosi "People".

Dug period se slavna glumica drogirala sa svojim ocem, prešli su na kokain, a za razliku od ćerke, on nije uspeo da se izvuče iz ovog pakla.

- Na kraju, bio je "čist" samo kratko i bio je na odvikavanju otprilike tri godine. Međutim, to nije potrajalo dugo - izjavila je Džejmi, čiji je otac preminuo 2010. u 86. godini.

Toni Kertis, Tony Curtis Toni Kertis preminuo je 2010. godine/Printskrin: Youtube/smaugthewyrm

- Dok sam radila, nikada nisam mešala akohol i tablete. Nikad se nisam drogirala pre 17 časova, nikad nisam uzimala tablete u 10 ujutro. To sam činila kasno poslepodne ili uveče. Imala sam osećaj kao da ulazim u neku toplu kupku... - otkrila je i navela kako niko u tom periodu nije znao da se drogira.

Trenutak kada je shvatila da mora stati tome na kraj bio je kada je pet čaša vina pomešala sa tabletama i kada joj je prijateljica poručila: "Misliš da si super, a ustvari si mrtva". Tada je stvar uzela u svoje ruke i od toga je prošlo 20 godina. Toliko je "čista".

Jamie Lee Curtis Džejmi Li Kertis/Foto: Guliver/Jesse Grant/Getty Images

VIDEO: Zvezda serije "Seks i grad" godinama se borila sa alkoholizmom, a evo kako se izvukla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA