≫ 

Anđelina rekla da joj Bred ne dozvoljava da se iseli iz Amerike dok deca ne napune 18: On pobesneo!

Kada su je pitali da li bi volela da živi negde drugde osim u SAD-u, odgovorila je vrlo brzo, bez razmišljanja

  • 2

Angelina Džoli (44) je pozirala gola za decembarsku naslovnicu magazina "Harper's Bazaar", za koji je dala i iskren intervju u kojem je pričala o tome i gde bi volela da živi, naglasivši da nažalost ne može i to zbog uslova bivšeg partnera Breda Pita.

Andjelina, koju trenutno gledamo u bioskopima kao "Grdanu" u istoimenom filmskom hitu, otkrila je između ostalog da u srednjoj školi uopšte nije bila popularna, da nosi emocionalne ožiljke, da voli svoj nemirni duh i da bi volela da živi negde preko okeana s decom, ali da joj bivši suprug Bred Pit to ne dopušta jer želi da deca odrastaju u Los Anđelesu.

Naime, kada su je pitali da li bi volela da živi negde drugde osim u SAD-u, odgovorila je vrlo brzo, bez razmišljanja.

- Volela bih da živim u inostranstvu i živeću, čim sva deca napune 18 godina. Trenutno mi je baza ovde, a to je njihov otac odabrao - izjavila je Anđelina.

Anđelina Džoli Anđelina Džoli sa decom, Foto: Tanjug/AP

Kako piše Hollywood Life, Breda su Anđelinine reči prilično uznemirile.

- Bred je razočaran, smatra gadnom pomisao na to da je Anđelina imala nameru da ga predstavi kao negativca, naročito otkad je postao fleksibilan i razumljiv što se tiče njenih putovanja sa decom - rekao je izvor.

- On se neće svetiti i neće odgovoriti, jer ne misli da je u najboljem interesu dece da deli detalje oko rasporeda starateljstva, tako da će ćutati, kao i do sada - doda je sagovornik.

Podsteimo, Anđelina i Bred su se razveli 2016. godine, ali još uvek nisu finalizovali sva finansijska pitanja, iako su po zakonu službeno samci. Anđelina je u braku rodila troje dece, ćerke Šilo, Vivijen i sina Noksa, a zajedno su odgajili i troje usvojene dece - sinove Medoksa i Paksa, kao i ćerku Zaharu.

Bred Pit Bred Pit, Foto: Tanjug/AP

Anđelina je u iskrenom intervjuu progovorila i o operacijama kojima je morala da se podvrgne zbog ozbiljnih medicinskih problema, tačnije dvostrukoj mastektomiji i uklanjanju jajnika.

- Moje je telo prošlo kroz puno toga u poslednjih deset godina, naročito tokom prošle četiri godine, i mogu pokazati one vidljive, ali i nevidljive ožiljke - izjavila je.

Oni nevidljivi očito se tiču razvoda od Breda i svega kroz što je morala prolaziti u tom teškom i bolnom razdoblju.

- S onim vidljivima lakše se boriti. Život ima puno prekretnica, ponekad budemo povređeni, doživimo ljubav kroz bol i ne možemo biti slobodni i otvoreni koliko naš duh želi - priznala je.

Razvod od Breda teško je pao i deci, ne samo njoj.

- Prošli su kroz puno toga i naučila sam puno iz njihove snage. Kao roditelji podstičemo našu decu da prihvate sve što jesu i da je ono što imaju u svojim srcima ispravno, ali onda se dogodi da nas pogledaju i žele to isto za nas - objasnila je Anđelina, kojoj je nakon mučnog razvoda pripalo starateljstvo nad šestero dece.

VIDEO: Anđelina Džoli: Nisam mogla više da podnesem Bredovo alkoholisanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA