≫ 

Monika i Čendler ponovo zajedno: Internet "eksplodirao" nakon nove fotke Kortni Koks i Metjua Perija

Fotografija je za 17 sati imala više od 2,8 miliona lajkova

  • 1
Serija "Prijatelji" Printskrin: Youtube/Buggy

Svi koji su gledali seriju "Prijatelji" sećaju se Monike Geler, odnosno Čendlera Binga. Ova dva lika iz popularnog sitkoma, koja su igrali Kortni Koks i Metju Peri, osvojili su svet svojom harizmom, a njihovi fazoni se i dan danas rado citiraju.

Kao što je poznato, tokom serije, Monika i Čendler postali su i ljubavni par. Podsetimo se jedne od scena:

Serija "Prijatelji" završila se zvanično 2004. godine, nakon deset godina prikazivanja, a Kortni Koks (Monika) i Metju Peri (Čendler) su ostali u fantastičnim odnosima. Da je tako, svedoči i njihova nova fotografija, posle je koje je internet "eksplodirao".

Naime, Kortni je objavila zajedničku sliku sa Metjuom na svom Instagram profilu, uz hešteg "pravi prijatelji" i uz sledeći komentar: "Pogodite s kim sam ručala danas... ZNAM! Da li bih mogla biti srećnija?".

 
 
 
View this post on Instagram
Guess who I had lunch with today....I KNOW!! Could I BE any happier? #realfriendsA post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

Fotografija je samo za 17 sati imala više od 2,8 miliona lajkova i gomilu komentara. Neki su bili i od drugih zvezda serije "Prijatelji", Lise Kudrou (Fibi Bufe) i Dženifer Aniston (Rejčel Grin).

"Srećnice, srećnice", napisala je Lisa, uz hešteg "prelepi ljudi".

"Meti! Volim vas, društvo", poručila je Dženifer Aniston, koja je nedavno otvorila Instagram nalog i oborila Ginisov rekord.

Video: Glumica raskinula veridbu, ali ne i vezu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA