≫ 

Šokantne izjave: Kim se ne smeje zbog bora, a Kortni se dopalo kada joj se sin ispovraćao u usta

Idoli današnjih generacija otkrivale su neke od bizarnijih stvari o sebi

  • 2
Kim i Kortni Kardašijan Printskrin: Youtube/Keeping Up With The Kardashians

Budući da kamere prate veliki deo života porodice Kardašijan-Džener, nije čudno što su zabeležile neke "urnebesne" trenutke. Uz to, niko od njih se ni na intervjuima ne libi da kaže što im je na umu i tako svako malo serviraju legendarne izjave.

Tako se rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) jednom prilikom očito poslužila stereotipom o dlakavosti ljudi s istočnoevropskim poreklom, a njena izjava je izazvala bes na društvenim mrežama.

- Jermenka sam, naravno da sam opsednuta laserskim uklanjanjem dlačica - izjavila je. Obožavatelji su joj poručili kako Jermensko poreklo ne podrazumeva dlakavost, a čak i da neko ima dosta dlačica, to ne znači da ih treba ukloniti. Takođe, izjavila je kako se ona samo smeši, a da se iskreno nasmeje samo ponekad. Međutim, ne često, jer smejanje uzrokuje bore.

Kim Kardasijan, Jermenija Foto: Profimedia/Sputnik

Osim toga, Kim voli da se osvrne na slavne koje je imala priliku da upozna. Tako je nakon susreta s pevačicom Britni Spirs (37) izjavila kako joj je ona rekla da je voli i da voli njenu pozadinu. Takođe, Britni joj je navodno rekla da želi da bude njena lezbijska partnerka.

- Mislim, šta da joj kažem, osim "Ne hvala?". Zapravo, mislim da bih to učinila za milion dolara - rekla je tada Kim, kojoj očito nije laskao komentar pevačice.

Ništa bolja nije ni njena sestra Kortni Kardašijan (40), koja se ne stidi da priča o poprilično odvratnim stvarima. Naime, ona je probila led u porodici Kardašijan i postala je prva sestra iz klana koja je rodila dete. Jako je otvorena oko roditeljstva i muka koje s njim dolaze.

- Sećam se kad sam jednog dana ljubila Mejsona i povratio mi je u moja usta, ali svidelo mi se - priznala je Kortni.

Kim Kardasijan, Jermenija Foto: Profimedia/Sputnik

Da pretera zna još jedna članica klana Kardašijan Džener, Kloi (35). Tako je malo predaleko odnela šalu o svom slučajnom pokazivanju bradavica na crvenom tepihu.

- Opsednuta sam bradavicama i lično volim kad ih žene pokazuju. Možda sam bila članica nudističke kolonije u prošlom životu - rekla je.

Kloi Kardašijan, Khloe Kardashian Kloi Kardašijan Printskrin: Youtube/ E! Entertainment

Osim toga, Kloi je jednom prilikom šokirala svojim neznanjem o menstrualnom ciklusu i kupanju u moru. U realitiju je tako rekla kako ne sme da se kupa u okeanu dok ima menstruaciju, jer će je napasti ajkule.

Njihova sestra Kajli Džener (22) poznata je po puno stvari, od megauspešne kolekcije šminke, do Instagrama gde se probila kao influenserka. Međutim, ponekad pokazuje kako jedina stvar u kojoj nije dobra je mudrost.

Kajli Džener Kajli Džener Printskrin: Instagram/kyliejenner

- Mislim da svaka godina ima novu energiju. Osećam kao da će ova godina biti godina shvatanja stvari. Svi oko mene, svi samo shvatamo stvari - rekla je u intervjuu uoči nove godine. Niko tada nije shvatio o čemu je ona pričala.

Inače, njihova sestra Kendal Džener (23) je prema Forbsovoj listi žena koja najviše zaradi zahvaljujući Instagramu. Prati je 117 miliona ljudi, što je samo milion fanova manje nego Mesija. Zbog objava na svome profilu zarađuje oko 16,5 miliona dolara godišnje. Uprkos tome što može da priušti sve na svetu, a zlobnici će reći kako pritom ništa ne radi, Kendal nije uvek zadovoljna. Manekenka tvrdi da se zbog svoje građe često nije osećala prijatno u porodici i da se bori sa nesigurnošću.

Kendal Dzener Kendal Džener Foto: Profimedia/Mega Agency

Za razliku od svojih sestara koje se diče oblinama i figurom, njena manekenska linija uglavnom joj je donosila frustracije i nije se osećala jednako lepom i prihvaćenom. Kourtni (39), Kim (38), Khloi (34) i Kajli (21) stvarale su joj pritisak svojom pojavom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA