• 0

Na ivici ludila: Šakira u depresiji zbog glasnih žica, Pike upoznao njenu mračnu stranu

Za Šakiru je bilo nepodnošljivo da ne peva, pa je zapala u tešku depresiju

  • 0

Zgodna 42-godišnja kolumbijska muzička zvezda Šakira, duži vremenski period bila je odsutna iz javnosti i to sve zbog bolesti.

Naime, pre nekoliko dana u intervjuu za „The Guardian“ vrckava pevačica otkrila je da je prolazila kroz veoma težak životni period, pomirivši se čak i sa činjenicom da više nikad neće zapevati.

Osim što su joj glasne žice krvarile, pevačica je imala poteškoće i da govori.

- Uvek sam bila svesna da će se u mom životu desiti stvari koje ću morati izgubiti, kao na primer nešto u vezi s lepotom, mladošću, ali nikada nisam pomislila da će me glas napustiti. Moj glas je moj identitet. Za mene je bilo nepodnošljivo da ne pevam. Takvo stanje odvelo me je u depresiju, bilo je dana kada nisam mogla da ustanem iz kreveta - rekla je Šakira.

Sakira

Pike i Šakira sa decom, Foto: Profimedia

Šakira, koja u Barseloni živi sa suprugom Žerarom (32) i sinovima Milanom i Sašom, ne krije da je zbog depresije i bolesti ispaštao i njen porodični život.

Naime, u proteklom periodu spekulisalo se i da je poznati par pred razvodom, međutim, ovi navodi ispostavili su se skroz netačni. Ono što je jedino tačno u celoj ovoj priči je da je Šakira uspela da se izdigne kao Feniks iz pepela i sa jakom voljom i ambicijama nastavila je da leči glasne žice, budući da je sa njima, kako smo gore naveli, imala jakih poteškoća.

Za napore je, kaže, bila nagrađena, glas joj se vratio bez medicinske intervencije koju su doktori predlagali i koje je ona kategorično odbila prigrlivši alternativnu metodu lečenja.

- To je bilo svojevrsno religiozno iskustvo za mene - rekla je.

U februaru naredne godine svet će imati priliku da čuje kako se Šakirin glas oporavio, jer će zajedno s Džej Lo biti zvezda šoua na poluvremenu "Super Bowla".

VIDEO: Šakira se skinula u novom snimku i pokazala da je i dalje kraljica mrdanja kukova

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima