≫ 

"Prljavi ples" joj je doneo nezamislivu slavu, a onda je odlučila da operiše nos i sve je uništila

- Ušla sam u operacionu salu kao zvezda, a izašla sam kao anonimna - rekla je jednom prilikom Dženifer, dodavši da je gubitak slave i popularnosti za nju bio traumatičan

  • 2
Patrik Svejzi, Patrick Swayze, Jennifer Grey , Prljavog plesa Foto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Kada je 1987. sa Patrikom Svejzijem (57) snimila film "Prljavi ples" Dženifer Grej (59) postala je "najveća slatkica" Holivuda.

Iako nije bila savršena, kao većina holivudskih glumica koje operacijama svoje lice dovode do perfekcije, Dženifer su baš zbog toga obožavali.

Međutim, tinejdžerka Bejbi koju ste voleli pre više od 32 godine odlučila je da uništi ono zbog čega se i izdvojila na audiciji za "Prljavi ples". Ona je, u želji da ima lepši nos, isti operisala i to čak dva puta. Time je zauvek zapečatila svoju holivudsku karijeru.

Patrik Svejzi, Patrick Swayze, Jennifer Grey , Prljavog plesa Dženifer Grej i Patrik Svejzi, Foto: FilmStills.net / Film Stills / Profimedia

Dženiferina nesavršenosti bile su ono što je nju činilo prepoznatljivom, posebnom, neodoljivom. Odlukom da se podvrgne estetskoj hirurgiji nije nestao samo deo njenog nosa, već i slava i uspeh. Operacije je imala početkom '90-ih godina, a rezultat je bio takav da su je jedva i prijatelji prepoznavali, a kamoli obožavatelji.

Holivud, odjednom, više nije bio zainteresovan za slatku devojku koja odlično pleše, a Dženifer je godinama kasnije opisala svoje iskustvo sa operacijama.

- Ušla sam u operacionu salu kao zvezda, a izašla sam kao anonimna - rekla je jednom prilikom Dženifer, dodavši da je gubitak slave i popularnosti za nju bio traumatičan.

Očajna, razmišljala je čak i da promeni ime, kako bi sa novim imenom i izgledom započela karijeru, ali na kraju je odustala od te ideje.

Jennifer Grey, Dženifer Grej Dženifer Grej danas, Foto: Shutterstock

Dženifer je, pre nego što su je "odstranili" iz Holivuda zbog operacije nosa, sama odlučila da se nakratko povuče iz sveta filma. Naime, izlazak "Prljavog plesa" obeležila je teška nesreća u kojoj su poginule dve osobe. Dženifer se vozila u automobilu sa glumcem Metjuom Broderikom sa kojim je bila u tajnoj vezi, a u automobilu sa kojim su se sudarili bile su majka i ćerka. Obe su preminule od posledica teških povreda.

Zbog tuge koju je osećala Dženifer se na neko vreme povukla iz filmske industrije.

Inače, Dženifer su u mladosti povezivali sa glumcem Džonijem Depom, te novinarom Džordžom Stefanopolusom. Glumica je od jula 2001. godine u braku sa glumcem i rediteljem Klarkom Gregom, sa kojim ima ćerku Stelu.

 
 
 
View this post on Instagram
Thanks @tanyaabriol for the blondification and cut... #secretproject A post shared by Jennifer Grey (@jennifer_grey) on

- Volela bih da mogu mlađoj sebi da pričam o svim prelepim i strašnim avanturama koje slede, i da će sve preživeti, osetiti mnogo uspona i padova, naučiće mnogo, upoznaće ljubav, pronaći će srodnu dušu i imaćemo sjajnu ćerku koja će učiniti da se osećam kao da sam dobila na lotou. Imaće operaciju kičme i kancer, ali će plesati više nego ikada, a ugodna noć kod kuće, po kiši, bila bi njena ideja raja. Rekla bih joj da će imati osećaj ko je i koliko vredi, ma šta ko mislio, i na tome ću vam uvek biti zahvalna - napisala je Dženifer u martu na Instagramu, uz fotografiju iz mladosti na kojoj još uvek ima prirodan nos.

VIDEO: I Amerika ima svoju Nadeždu Biljić: Pijana Tejlor se opustila

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cane

    16. novembar 2019 | 13:20

    Zanimljiva sudbina.

  • Saki

    16. novembar 2019 | 17:01

    U zagradi kod Patrikovog imena stoji 57... Premino je kad je imao 57, to je bilo prije godina. Taj broj u zagradi stoji kao da je ziv i sad ima toliko godina, jer ona ima 59, koliko i piše...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA