≫ 

Arijana Grande odložila koncert i zabrinula fanove: "Još uvek sam jako bolesna"

Pevačica je još u maju bila prinuđena da otkaže nekoliko nastupa na Floridi u sklopu turneje "Sweetener"

  • 0

Arijana Grande (26) ima ozbiljnije zdravstvene probleme koji joj otežavaju nastupe.U početku je sve to pripisivala alergijskoj reakciji, ali i mentalnim problemima, jer se bori sa posttraumatskim stresnim  poremećajem.

Pevačica je još u maju bila primorana da otkaže koncerte na Floridi u sklopu svetske turneje "Sweetener", međutim, ovih dana jaki bolovi grla i glave ponovo su se vratili. Iako je jedva uspela da odradi letnje nastupe, sad je svoje fanove na Instagram nalogu obavestila da poslednjih dana jedva diše.

- Još uvek sam jako bolesna. Ne osećam se dobro još od poslednjeg koncerta u Londonu. Ne znam kako je to moguće, ali vrat i glava me neverovatno bole. Možda sam zvučala dobro, ali osećala sam jak bol i jedva sam disala tokom poslednjeg koncerta - napisala je Arijana na Instagramu.

Ariana Grande

Ariana Grande Printskirin: Instagram/arianagrande

Pevačica kaže da je posetila lekara i daje ogromne napore u pokušaju da ozdravi do sledećeg nastupa, jer bi joj najgore bilo da ga otkaže. Međutim, nastup koji je bio zakazan za nedelju, 17. novembar u "Lexintong Rupp Areni" otkazan je, baš zbog njenog lošeg zdravstvenog stanja.

Ariana Grande

Objava Ariane Grande/Printskirin: Instagram/arianagrande

Video: Umesto lepog lica slavne pevačice, istetovirao je - čudovište!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA