• 10

Bijonse prošetala šlauf oko stomaka: Nove fotografije pokazale koliko se stvarno ugojila

Bijonse je ponela komplet ciglasto-bakarne nijanse, koji je pokazao koliko viška je zaista nabacila

  • 10
Bijonse, Džej Zi

Bijonse i Džej Zi, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Već nekoliko nedelja priča se o tome da se Bijonse (38) prilično ugojila, ali je muzička diva sve do sada to nekako, odabirom garderobe, uspevala da zakamuflira.

Međutim, paparaci su 17. novembra uslikali Bijonse i Džej Zija priliskom odlaska na jahtu, sa njenom majkom Tinom Nouls (65) i Tininim suprugom Ričardom Lovsonom (72).

Bijonse je ponela komplet ciglasto-bakarne nijanse, koji je pokazao koliko viška je zaista nabacila.

Oko odabira njene garderobe, kao i činjenice da je i dalje lepa i negovana - nema polemike, ali je više nego očigledno da Bijonse više nema liniju kakvu je imala.

Bijonse, Džej Zi

S leva na desno - Tina Nouls, Džej Zi i Bijoinse, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Muzička diva je u marini u Fort Loderdejlu, na Floridi, pokazala "šlauf" oko stomaka, a fotografije su preplavile sve svetske sajtove.

VIDEO: Ova klinka đuska bolje od Bijonse

(Telegraf.rs)

Komentari

  • yu

    Beyonce nikada nije bila mrsava. Ne znam odakle ovi tekstovi, kao ugojila se jako. Ima mozda 5kg vise nego inace. Uvek je bila krupna i zdepasta

  • Ana

    Žena je rodila troje dece od toga su poslednja trudnoća bili blizanci, gde je na porođaju jedva ostala živa, mislim da joj vracanje devojačke linije zaista nije top prioritet u životu. tako da mislim da je jezivo sto bodisejmujete najnagradjivaniju muzičku zvezdu ikada, sa 660 osvojenih muzičkih priznanja, samo jer nemate šta drugo da joj “zamerite”. B je prelepa i stari unazad, blizu 40 godina ima a izgleda kao devojčica u licu.

  • BralE

    A „šlauf“ !? Ja ga ne primijetih...

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima