• 2

Selin Dion objasnila da li je Džek mogao da preživi u Titaniku: Odgovor se mnogima nije dopao

- Bili su u ledenom okeanu, nije imao snage da se popne - rekla je Selin

  • 2

Prošle su 22 godine otkako je "Titanik" prikazan u bioskopima, a rasprave o tome da li je Džek Doson mogao da se popne na plutajući komad drveta i tako se spasi, ne jenjavaju.

Voditelj Džimi Felon (45) to je upitao i slavnu Selin Dion (51), kada mu je došla u goste.

- I... Je li mogao preživeti? - pitao ju je Džimi.

- Znaš da je to bilo jako davno? Nemoj me dovoditi u neugodan položaj. Šta ako su nameravali da snime "Titanik 2"? - našalila se Selin.

Ako pogledate malo bolje tu scenu, Rouz je mogla biti mrtva ili smrznuta, nije morala biti pri sebi. Osim toga, nije ga morala pozvati ona. Bili su u ledenom okeanu, nije imao snage popeti se - rekla je Selin.

Podsetimo, Selin je za "Titanik" otpevala naslovnu numeru "My Heart Will Go On", a ostvarenje reditelja Džejmsa Kamerona (65) osvojilo je čak 11 Oskara.

I Kamerona su mnogo pita pitali za scenu u kojoj Džek umire.

- Da je preživeo, kraj filma ne bi imao nikakvog smisla. U filmu se radi o smrti i razdvajanju, on je morao umreti. Mislim da je glupo raspravljati o tome toliko godina kasnije - zaključio je slavni reditelj u intervjuu za Vanity Fair.

VIDEO: Da je Titanik imao ove buriće, nikad ne bi potonuo

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Fenix

    Da je moj muž u pitanju, popeli bi se zajedno i plutali, pa ili oboje živi ili oboje smrznuti. Mislim da je mogao biti spašen, za mene je ona razmažena bogatašica u filmu i to je to. I tako mislim već 20 godina!!!

  • Ohds7g

    Džek se mogao spasiti. Bilo je dovoljno prostora.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima