• 2

Kim prokometarisala Kajlinu odluku da proda deo svoje firme i postane "teška" 1,5 milijardi evra

- Tako sam ponosna na nju... - istakla je Kim

  • 2

Kim Kardašijan (39) rekla je da je ponosna na svoju mlađu polusestru Kajli Džener (22) koja je prodajom većeg udela u svojoj kompaniji "Kylie comestics" postala bogatija za oko 542 miliona evra.

Naime, nakon što su mnogi primetili da se nakon prodaje niko iz porodice Kardašijan-Džener nije oglašavao, provlačile su se priče da je najmlađa milijarderka bila prinuđena da proda deo kompanije zbog novčane krize.

Nagađanja je prekinula Kim kada je za jednu televiziju rekla da je vrlo ponosna na uspeh svoje mlađe polusestre i otkrila razlog prodaje kompanije.

Kim Kardasijan, Kardashian

Kim Kardašijan istakla da je jako ponosna na KajliPrintskrin: Youtube/Entertainment Tonight

- Tako sam ponosna na nju. Kad malo bolje razmislim ona je u svojim ranim 20 napravila nešto od nečega u šta je prvo bila nesigurna, ali i gde je pronašla veliko samopouzdanje. Ona se samo upustila u sve to i smislila kako da napravi neverovatan proizvod, razvije posao i bavi se onim u čemu najviše uživa. To je tako prosto zadivljujuće i neverovatno i baš zbog toga sam i ponosna na nju - ispričala je Kim.

Kim je otkrila i da li je mlada Kajli zbog materijalne krize bila prinuđena da proda deo svoje kompanije.

- Znam da je prodaju dela kompanije Kajli dugo imala u opticaju. Mnoge kompanije su licitirale i zaista želele da otkupe njen brend, tako da je odluku o prodaji donela pre godinu dana i znate, to je i želela - otkrila je Kim za javnost.

Kim Kardasijan, Kardashian

Kim Kardašijan Printskrin: Youtube/Entertainment Tonight

Podsetimo, Kajli je jedina milijarderka iz porodice Kardašijan-Džener, a njeno bogatstvo se nakon prodaje dela komapnije procenjuje na nevrovatnih 1,6 milijardi dolara. Odmah iza nje nalazi se Kim koja teži 316 miliona, zatim Kris Džener sa 82 miliona, na trećem mestu je Kloi sa 45 miliona, iza nje je Kortni sa 42 miliona i na kraju Kendal sa 36 miliona evra.

Video: Koliko si narcis od nula do Kim? Kardašijanke počele da se druže sa svojim dvojnicama

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Baba

    Kao iz telenovela najlepsa a najsiromasnija c c c

  • zvoncica

    Kendal sirotica 😂

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima