≫ 

Seksi Dakota Džonson "ulovljena" u večernjem izlasku, a zbog jednog detalja svi su gledali u nju

Lepa glumica se sa drugaricama uputila na večeru u jedan restoran

  • 1
Dakota Johnson Dakota Džonson Dakota Džonson, Foto: Profimedia

Glumica Dakota Džonson, zvezda filma "50 nijansi sive", "uhvaćena" je u društvu prijateljica, a kada se pojavila u elegantnom izdanju, svi su gledali u nju.

Dakota se sa dve drugarice uputila na večeru u jednom popularnom rastoranu u Los Felizu, a odevna kombinacija u kojoj se pojavila oduševila je prisutne.

Lepa glumica je bila u crnim pantalonama, košulji i čizmama na štiklu, dok je njenom izgledu elegantni pečat dao beli dugački kaput.

Ono što su svi primetili je neobična torba za koju se odlučila Dakota. Naime, glzumica je uz crno - belu kombinaciju imala šljokičastu torbu koja je dala poseban doživljaj celokupne kombinacije.

Dakota Johnson Dakota Džonson Dakota Džonson sa drugaricama, Foto: Profimedia

Inače, Dakota ima tetovažu na nezgodnom mestu, pa ju je na snimanju filma "50 nijansi sive",  u nekim scenama menjala dublerka.

Morali smo da nađemo dublerku za guzu. Nije mi bio nikakav problem da prisustvujem kastingu za netetoviranu zadnjicu - rekao je kroz smeh Mekgrejvi, kinematograf , svojevremeno za Njujork Tajms.

Video: Seksi junakinja 50 nijansi sive očekuje dete sa poznatim pevačem?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA