• 2

Opljačkana u svom domu: Pevačica ostala bez dijamantskog nakita u vrednosti od 300 hiljada evra

Pevačici su između ostalog ukradene dijamantska narukvica, zlatan sat, brilijantski venčani prsten...

  • 2

Pevčica Igi Azela (29) i njen dečko Džordan Karti (23) prijavili su krađu nakita vrednog 335 hiljada evra iz njihove porodične kuće, objavila je američka policija.

Slavna pevačica Igi, čije je pravo ime Ametist Keli, u policijskom izveštaju navela je da je lopov ukrao skupoceni nakit, dijamantsku narukvicu vrednu 63,5 hiljada i 52 hiljade evra vredan "Audemars Piquetov" zlatni sat sa pomenutim draguljima, kao i blijantski venčani prsten.

Igi je bila sama u podrumu iznajmljene kuće u Atlanti 15. novembra kada je čula korake na drugom spratu. Bila je kišna noć, pa je Igi pomislila da je to Karti koji je ušao na zadnja vrata koja je ostavila otključanim.

Igi Azalea

Igi Azela; Foto: Tanjug/AP

Igi i Karti su pozvali policiju 17. novembra, kada su shvatili da nema plave torbe u kojoj su držali sav nakit. Igi je rekla policajcima da su pregledali nadzorne snimke i videli muškarca kako je ušao u kuću na zadnja vrata u 21:51 i da je izašao nakon 8 minuta s vrećom u ruci.

Karter je rekao policiji kako je osumnjičeni nosio pištolj i da je imao crnu masku i rukavice. Igi je odrasla u Australiji, a proslavila se u SAD-u, gde je došla sa 16 godina.

Video: Opljačkan Saša Popović

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima