≫ 

Dejvid Švimer u vezi sa 24 godina mlađom devojkom koju je upoznao u baru

Popularni Ros navodno je našao novu ljubav, dve godine nakon razvoda

  • 1
Dejvid Švimer Printskrin: Youtube/The Late Show with Stephen Colbert
David Schwimmer Dejvid Švimer/Foto: Profimedia

Zvezda hit serije "Prijatelji", glumac Dejvid Švimer (53), sudeći prema pisanju stranih medija uplovio je u ljubavnu vezu sa Kejti Markovic (29), koju je, kako se navodi, upoznao u kafiću i častio je pićem.

Glumac koji je u neprikosnovenim "Prijateljima" igrao Rosa Gelera počeo je da se viđa sa 29-godišnjom Kjeti Markovic, navodi "US Weekly". Izvor navodi da su se njih dvoje upoznali u baru, gde ju je počastio pićem.

Iako je Kejti negirala da je u vezi sa Dejvidom, izvori i posle toga tvrde kako su njih dvoje bili na čak nekoliko sastanaka.

Navodna nova glumčeva ljubav dogodila se dve godine posle razvoda od britanske umetnice, lepe Zoi Bakman, sa kojom ima ćerku Kleo (8). Nakon sedmogodišnjeg braka razveli su se 2017. godine, ali su ostali u dobrim odnosima i fotografija sa ćerkom koju su objavili u septembru oduševila je njihove fanove.

David Schwimmer, Zoe Buckman Dejvid Švimer sa lepom bivšom suprugom u Njujorku/Foto: Profimedia

I dalje se uveliko priča kako će se "Prijatelji" ponovo ekranizovati i kako je ekipa glumaca u poslednjoj fazi pregovora oko snimanja, što posebno raduje njihove fanove, a u prilog tome idu i česte zajedničke fotografije nekadašnjih cimera na društvenim mrežama.

Dženifer Aniston, Prijatelji, Friends, serija Prijatelji "Prijatelji" na okupu/Foto: Instagram/jenniferaniston

Video: Uhvatio sam je u krevetu sa drugim: Bivši muž Dženifer Aniston progovorio o najbolnijem raskidu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Leontin Braun

    27. novembar 2019 | 16:28

    Čika Dejvid uopšte nema tako mladu devojku! Ona sa svojih 29 godina nije više mlada. Mlade devojke su samo one mlađe od 25 godina.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA