≫ 

Viktorija Bekam otkrila kako ju je sin "iskoristio" zbog pratilaca na društvenim mrežama

- Došao je kući pre nekoliko dana i rekao: "Znaš mama, ja sam se upravo pridružio aplikaciji TikTok. Da li bi igrala sa mnom? - rekla je Viktorija

  • 1
Viktorija Bekam Printskrin: Youtube/TheEllenShow, TikTok/romeob7

Modna kreatorka Viktorija Bekam (45) otkrila je da ju je sin Romeo (17) "iskoristio", kakao bi zbog njene popularnosti dobio što više pratilaca na društvenim mrežama.

Viktorija je gostovala u emisiji "Elen šou" gde je otkrila da ju je zbog popularnosti, sin pitao da zajedno plešu uz pesmu "Spice up your life" nekada megapopularne grupe "Spice girls", čiji je Viktorija  član bila.

- Došao je kući pre nekoliko dana i rekao: "Znaš mama, ja sam se upravo pridružio aplikaciji TikTok. Da li bi igrala sa mnom? - objasnila je nekadašnja Spajsica.

- Bila sam u fazonu, "Da, šta ćemo da igramo?", rekao je: "Spice girls". Zatim je uzeo moj telefon i snimak objavio na mom Instagramu i rekao: "To će povećati moje pratioce" - rekla je Viktorija.

Viktorija Bekam Viktorija Bekam, Printskrin: Yotube/TheEllenShow

Inače bivša članica grupe "Spice girls" na Instagramu ima 27 miliona pratilaca, a kako je rekla, sin ju je iskoristio da bude poznat na društvenim mrežama.

- Bilo je veoma zabavno, ali mislim da je Romeo definitivno nasledio pokrete svog oca - rekla je modna kreatorka.

Ovu situaciju, ali i šta je sve Viktorija rekla u emisiji "Elen Šou" pogledajte u videu ispod:

Video: Viktorija Bekam skinula sve tetovaže posvećene Dejvidu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA