• 1

Nikol Šerzinger okupila bend posle 9 godina: "The Pussycat dolls" se vraćaju na scenu

Ova muzička grupa se razišla 2010. godine kada je došlo do napetosti između članica, ali sada se ponovo okupljaju

  • 1

Nakon deset godina se ponovo okuplja jedan od najpopularnijih ženskih bendova na svetu "The Pussycat dolls". Nikol Šerzinger (41) je ovu informaciju i službeno potvrdila.

- Jako sam uzbuđena, sada smo odrasle. Tu smo kako bismo videle jedna drugu kako sjajimo - rekla je pevačica.

Grupa se razišla 2010. godine kada je došlo do napetosti između članica. Nadaju se kako će sada, nakon što je prošlo skoro deset godina, biti drugačije.

The Pussycat Dolls, Pusiket dols

The Pussycat Dolls; Foto: Guliver/MJ Kim/Getty Images

Nikol je priznala kako je jedan od razloga tadašnjeg raspada grupe bio i njen poremećaj u ishrani - bulimija. Naime, osećala se nesposobnom, a nije se ni poverila svojim koleginicama, koje nisu znale šta joj se dešava sa zdravljem.

- Skrivala sam to od sveta, bilo me je sramota. Kada se boriš sa svojim nesigurnostima, to je nešto što ne možeš da podeliš s drugim ljudima. Zahvalna sam i srećna što sam se iz toga izvukla - ispričala je Nikol.

Zajedno s Melodi Tornton (34), Kimberli Vajat (37), Ešli Roberts (38), Karmit Bačar (45) i Džesikom Sutom (37) planira veliku svetsku turneju koju će najaviti kroz nekoliko meseci.

The Pussycat Dolls

The Pussycat Dolls; Printskrin: Youtube/ThePussycatDollsVEVO

- Turneja će biti ogromna i devojke će pevati svoje najveće hitove. Čak su spominjale i neke nove pesme, ali to nije potvrđeno - pišu strani mediji. Najviše nastupa biće po Velikoj Britaniji, a sve kreću sledeće godine.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima