≫ 

Viktorija Bekam konačno progovorila o "Spajsicama" i otkrila zašto nije želela da im se vrati

Slavna Bekamova supruga nije učestvovala u povratničkoj turneji grupe "Spice Girls"

  • 0
Viktorija Bekam Printskrin: Youtube/ TheEllenShow

Iako je bila neizostavni deo čuvene grupe "Spice Girls", Viktorija Bekam (45) odbila je da učestvuje u ponovom okupljanju devojaka, o čemu je pričala prilikom gostovanja kod slavne Elen Dedženeris.

Čim je turneja bila najavljena prošle godine, odmah se saznalo da Viktorija neće učestvovati u njoj, čime je rastužila fanove. Ipak, devojkama je poželela svu sreću na turneji, čime je i potvrdila tada da neće biti deo nje. Sada je o tome pričala i kod slavne američke voditeljke, navodeći kako je sada druga osoba.

- Istina, puno sam se zezala tada, a i dalje sam bliska s devojkama. I jako sam ponosna na njih, zbog svega što su napravile. Ponovno okupljanje posle toliko godina je veliki uspeh - izjavila je Viktorija, a potom priznala zbog čega je odustala od okupljanja.

Viktorija Bekam Viktorija Bekam/Printskrin: Yotube/TheEllenShow

- Volela sam to dok sam to radila. Sada se osećam kao potpuno drugačija osoba. Sada imam četvero dece i zauzeta sam svim onim što radim - istakla je Viktorija i dodala kako jednostavno nije osećala da je to prava stvar. Uprkos svemu tome, napomenula je da će se uvek osećati kao članica grupe i "Spajsica".

Viktorija i Dejvid Bekam jedan su od najslavnijih i najskladnijih parova, a letos su na jahti kod Eltona Džona pokazali da se i dalje vole istim žarom kao nekada. Venčali su se u julu 2009. godine blizu Dablina, a spekuliše se da je njihovo venčanje koštalo oko milion evra.

David Beckham, Dejvid Bekam, seksi, sexy i anemična Viktorija Dejvid i Viktorija Bekam/Foto: Profimedia/Backgrid UK

Video: Bekamovi se vratili u Crnu Goru, luduju u zalivu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA