Monika iz "Prijatelja" preterala s botoksom, napisali joj da ima lice kao njena 15-godišnja ćerka

- Ja sam glumica i koristim svoje lice kako bih nešto odglumila. Tada to nisam bila u stanju zbog botoksa - rekla je svojevremeno glumica

  • 3

Glumica Kortni Koks (55) objavila je zajedničku fotografiju sa ćerkom Koko Arket (15) na društvenoj mreži Instagram. Mnogi su oduševljeni izgledom Koko, koja je neodoljivo podseća na svoju majku, a  zbog Kortninog "ispeglanog lica", poručili su joj da je preterala sa botoksom.

Glumica je za Dan zahvalnosti podelila fotografiju na kojoj sa osmehom na licu pozira sa svojom naslednicom, a ispod porodične fotografije glumica Dženifer Aniston nije odolela pa je nekoliko reči uputila Koko.

- Veoma zahvalna - napisala je Kortni u opisu fotografije.

- Koko! Prebrzo rasteš ili ja starim? Volim te puno - napisala je Dženifer.

 
 
 
View this post on Instagram
So thankful!!!A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on

- "Bliznakinje", "Obe ste tako predivne", "Najlepša kombinacija ste", "Kako Koko raste sve više liči na tebe", "Identične" - neki su do komentara ispod objave.

Međutim, bilo je i onih koji su komentarisali da je Kortni preterala sa botoksom. Holivudska glumica priznala je da je koristila botoks, a da je kasnije, kako nije bila zadovolja rezultatima, ubrizgavala i filere u lice.

- Ja sam glumica i koristim svoje lice kako bih nešto odglumila. Tada to nisam bila u stanju zbog botoksa. Osećala sam se jadno. Kad ljudi počnu petljati oko svog čela i kad ne mogu mrdati obrvama, to je čudno. Mogu to reći jer sam i sama probala botoks - rekla je glumica koja nije bila zadovoljna reultatima.

- Nisam to shvatala dok jedan dan nisam stala i rekla "Oh, pa ne ličim na sebe" - priznala je Koks svojevremeno.

Courteney Cox Kortni Koks Kortni Koks, Printskrin: Youtube/The Late Late Show with James Corden

Glumica je pre dve godine uklonila neke imlante koji su joj stvarali probleme. Smatrala je tada da je najbitnija lepota, te je zbog toga često zapostavljala svoje zdravlje.

- To je pomalo tužno jer me dovelo u nevolju. Jako sam se trudila da držim korak s vremenom, a zapravo sam samo pogoršala sve - zaključila je Kortni.

Video: Glumica raskinula veridbu, ali ne i vezu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA