Nakon 20 godina okupili se glumci iz jedne od najpopularnijih tinejdžerskih serija

- Srela sam neke prijatelje u Njujorku -  napisala je glumica

  • 2

Jedna od najpopularnijih tinejdžerskih serija tokom devedesetih definitivno je bila "Merlose Place", a nakon 20 godina od poslednje epizode, okupili su se glumci originalne postave.

Glumica Daphne Zuniga obradovala je mnoge koji su pratili ovu hit seriju, objavivši zajedničku fotografiju sa Josie Bissett, Laurom Leighton, Dougom Savantom, Andrewom Shueom i Courtney-Thorne Smith, na društvenoj mreži Instagram.

- Srela sam neke prijatelje u Njujorku -  napisala je Daphne uz heštagove "Melrose Place" i "prijatelji zauvijek".

 
 
 
View this post on Instagram
Ran into some friends in New York! #melroseplace #nyc #friends4ever ❤️👏🏻A post shared by Daphne Zuniga (@daphnezuniga) on

Radnja serije bila je smeštena u izmišljeno apartmansko naselje Vest Holivud i pratila je živote njegovih stanara. Likovi su se kroz sezone menjali, a jedino je glumac Thomas Calabra bio prisutan do prve do poslednje epizode.

Podsećamo, Džejmi Luner, zvezda serije "Melrose Place", optužena je da je imala seksualne aktivnosti sa jednim maloletnikom davne 1998. godine, pisa je tada portal TMZ.  Prijavu policiji u Los Anđelesu podneo je muškarac u tridesetim, koji tvrdi da je imao 16 godina kada ga je, navodno, glumica oralno zadovoljila, koja je tada bila na vrhuncu slave i imala 26 godina.

Jamie Luner Džejmi Luner, Foto: Profimedia

Organi reda ispituju ovaj slučaj, a Lunerova se nije oglašavala povodom ovih optužbi.

Video: Ona je najuspešnija mama Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA