• 3

Besni gledaoci "X Factora" prijavili nastup grupe "The Pussycat Doll's"

Članice popularne grupe potrudile su se da sve izgledao kao nekada, međutim pojedinima se to nije dopalo

  • 3

Pevačica i jedna od članica najpopularnije ženske mužičke grupe "The Pussycat Dolls", Nikol Šerzinger nedavno je potvrdila da je grupa koja ju je proslavila ponovo na okupu.

Nakon ove objave koja je obradovala milione fanova čirom sveta, one su imale svoj prvi nastup i to na sceni britanskog muzičkog takmičenja X Factor.

I dok su zanosne lepotice dale sve od sebe kako bi izdominirale na bini i pokazale da su bolje nego ranije, neki nisu bili oduševljeni njihovim nastupom i imali su negativne komentare.

The Pussycat Dolls

Nikol Šerzinger u seksi kostimu Foto: Profimedia/ITV / Planet

Nikol i ostale članice nastupile su u uskim kožnim bodijima, providim čarapama  i visokom potpeticama, a uz pesmu one su pokazale da su i dalje kraljice scenskih pokreta.

Međutim njihovim stajlingom i performasnom nisu baš svi bili oduševljeni, pa je tako britansko regulatorno telo za elektronske medije dobilo  rekordnih 419 prijava nezadovoljnih gledalaca.

Medijska kompanija "Ofcom" trenutno odlučuje da li će istražiti i pokrenuti postupak protiv emisije  X Faktor, obzirom da je pristigao rekordan broj žalbi.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima