• 2

Kejtlin i Kloi ne pričaju već godinama, a za sve je kriva promena pola: "Ja sam i dalje ista osoba"

Kejtlin Džener i Kloi Kardašijan ne razgovaraju otkako je Kejtlin promenila pol

  • 2

Kejtlin Džener (70) i Kloi Kardašijan (35) već duže vreme nemaju dobar odnos i ne komuniciraju. 2015. godine Brus Džener, Kloin očuh, podvrgnuo se operaciji promene pola i postao Kejtlin Džener. Od tog trenutka njihova komunikacija je zahladnela, iako su pre toga bile veoma bliske.

Dokaz tome je nedavna proslava 70. rođendana koju je organizovala njena najmlađa ćerka Kajli Džener (22), a na kojoj se Kloi nije pojavila.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Kejtlin je nedavno ušla u reality show "I'm a Celebrity", a osim o celom procesu tranzicije iz muškarca u ženu, progovorila je i o odnosima u porodici Kardašijan Džener.

- Kloi je bila ljuta kroz ceo taj proces tranzicije, ne znam iz kog razloga. Iskreno, mislim da je prošlo pet ili šest godina otkako nismo razgovarale. Ne znam u čemu je problem. Kloi i ja smo bile veoma bliske. Ipak sam je odgajala od njene pete godine. Ja sam i dalje ista osoba koja sam i bila pre promene pola - komentarisala je Kejtlin.

Kejtlin Džener, Malibu požar

Kejtlin Džener; Foto: Tanjug/AP

Pre promene pola Brus je bio otac šestero i očuh četvoro dece. Nakon što je upoznao Kris Džener, pokušao je da sakrije i potisne želju da postane žena.

- Zaljubila sam se u nju. Kris i ja smo se venčale i pokušala sam to da sakrijem koliko sam mogla - nedavno je priznala Kejtlin.

Kejtlin se sada udaje za ženu koja je takođe promenila pol i koja je 47 godina mlađa od nje.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

Video: Kajli Džener ponovo trudna? Izlanula se u videu koji je njena sestra objavila sa rođendana

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima