≫ 

Rita Ora prošetala 6 godina mlađeg dečka: Dugo su se krili, a onda se zajedno pojavili u javnosti

Pevačica je prvi put pokazala dečka na "British Fashion Awards"

  • 7
Rafferty Law, Rita Ora

Rita Ora sa novim dečkom/Foto: Profimedia

Pevačica Rita Ora (29) i šest godina mlađi glumac Raferti Lav (23) su novi ljubavni par. Zaljubili su se na setu filma "Oliver Twist", a na afterpartiju "British Fashion Awards" uslikali su ih kako se drže za ruke. U vezi su nekoliko nedelja, ali ne žele javno da otkriju.

- Između njih se neko vreme kuva, otkad su počeli da rade zajedno. Ljudi su odmah počeli da komentarišu njihovu hemiju i tračevi su krenuli od tada. Međutim, tek nakon nekog vremena privlačnost je izrasla u nešto više. Sada je to prava veza, pa su bili spremni za prvi izlazak kao par.

- Nisu mogli da se suzdrže od držanja za ruke kada su odlazili. Još uvek su u ranoj fazi, ali trenutno su jako zaljubljeni - rekao je izvor blizak paru.

Inače, snimanje "Twista" počelo je pre mesec dana, a glavnu ulogu igra upravo Raferti. Radi se o njegovoj prvoj važnijoj ulozi, a pre toga bio je maneken i nosio revije za poznate modne brendove.

Rafferty Law, Rita Ora

Rita Ora i Raferti Lav/Foto: Profimedia

Rita je jednom prilikom izjavila kako joj je cilj da pronađe muškarca koji će moći da se nosi s pritiscima i glasinama koje su povezane s njom.

- Teško je pronaći muškarca koji me neće shvatiti pogrešno, ali on postoji. Upoznala sam nekoliko njih - zaključila je Rita tada.

Tokom poslednjih nekoliko godina Rita je izlazila s najvećim svetskim zvezdama, među kojima su bili i muzičar Kelvin Haris (35) i glumac Endrju Garfild (36).

Video: Ona uživa u vezama sa mlađima posle razvoda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA