• 1

Zvezda filma "Vrisak" umalo nije umrla tokom Dana zahvalnosti

Ana Faris se otrovala ugljen-monoksidom

  • 1

Glumica Ana Faris (43) i njena porodica otrovali su se ugljen-monoksidom za Dan zahvalnosti. Ana se oglasila i na Tviteru se zahvalila vatrogascima, koji su njoj i njenoj porodici spasili život.

Ana je za praznik sa svojom porodicom boravila u iznajmljenoj kući na jezeru Taho, a svih 13 članova razbolelo se na drugačiji način.

U početku su mislili da je klima uticala na njihovo zdravstveno stanje, a onda su dva člana Anine porodice otišla kod lekara, gde su saznali da su se otrovali ugljen-monoksidom. Otišli su zatim u kuću na jezeru kako bi proverili ostale članove svoje porodice.

Utvrdili su da kuća, koja nije imala alarme ugljen-monoksida, ima gotovo šest puta više nego maksimalno preporučenog nivoa ugljen-monoksida u zatvorenom.

Anna Faris, Ana Faris

Ana Faris/Foto: Shutterstock

Četiri člana porodice Faris su završila u bolnici, dok je ostalih devet imalo medicinski tretman u domu. Nije poznato da li je glumica među hospitalizovanima.

- Nisam sigurna kako da izrazim zahvalnost vatrogasnoj jedinici koja nas je spasila od trovanja ugljen-monoksidom. Bilo je dramatično, ali se osećam veoma blagosloveno - napisala je na Tviteru.

Simptomi trovanja ugljen-monoksidom uključuju glavobolju, vrtoglavicu, dezorijentaciju, mučninu, gubitak koordinacije i otežano disanje.

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima