• 0

Bred Pit: Nisam plakao 20 godina, ali sad sam osećajniji. Mislim da je to dobar znak

Glumac je priznao da ga emocije sve više obuzimaju zbog dece, ali i zbog razvoda od Anđeline

  • 0

Glumac Bred Pit (55) otvorio je dušu i pokazao emocije u jednom intervjuu, u kojem je bilo priče o alkoholizmu, o tome koliko je važno praštati sebi i drugima, ali i razvodu s Anđelinom Džoli (44) i borbi oko starateljstva. Pit kaže da je na alkohol gledao kao na beg i da je poslednji put plakao pre dvadeset godina.

- Poznato je da nisam plačljivko. Nisam plakao dvadeset godina, ali sad sam u stanju kad sam mnogo osećajniji zbog dece, prijatelja, novosti u životu. Samo sam ganut. Ne znam kuda ovo ide, ali mislim da je dobar znak - rekao je Bred.

Bred Pit, Brad Pitt

Bred Pit; Foto: Tanjug/AP

Anđelina i Bred su se službeno razveli pre sedam meseci, a Bred jedno vreme nije bio u kontaktu s decom, Madoksom (18), Paksom (16), Zaharom (14), Šilohom (13) i blizancima Knoks i Vivijen (11). Sad su ponovno u dobrim odnosima, a leto su proveli zajedno.

Intervju je dao i glumac Entoni Hopkins (81). I on se borio s alkoholom, ali je 45 godina "čist". Takođe, što je stariji, sve je osećajniji, ali tvrdi da suze nemaju veze s tugom. Entoni Hopkins je s Bredom Pitom prvi put radio na filmu 1994. u filmu "Legenda o jeseni", a onda četiri godine kasnije zajedno su radili na filmu "Upoznajte Džoa Bleka".

Video: Anđelina Džoli: Nisam mogla više da podnesem Bredovo alkoholisanje

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima