≫ 

Tejlor Svift osula paljbu po Sorošu jer je njegov fond finansirao njenu muziku "bez pristanka"

- Ovo mi se dogodilo upravo bez mog odobrenja, savetovanja ili pristanka - rekla je Tejlor Svift

  • 1
Tejlor Svift, Džordž Soroš

Foto: Tanjug/AP, Wikimedia/Harald Dettenborn

Pevačica Tejlor Svift napala je milijardera i finansijera Džordža Soroša, jer, kako tvrdi, ulagao u njenu muziku bez njenog pristanka. Muzička zvezda je o ovome javno govorila nakon što je prihvatila Bilbordovu nagradu za "Ženu dekade", pri čeku je potkačila i investitora Skutera Brauna, koji je početkom ovog leta kupio originalnu diskografsku kuću Svifotove "Big Machine Label Group" za 300 miliona dolara.

- Nakon što mi je uskraćena mogućnost da odmah kupim svoju muziku, ceo moj katalog prodat je kompaniji Skutera Brauna "Ithaca Holdings" u ugovoru za koji kažu da su ga ja finansirala kompanija "23 Capital" porodice Soroš. Ovo mi se dogodilo upravo bez mog odobrenja, savetovanja ili pristanka - rekla je Tejlor Svift.

Poslušajte i njen govor:

 

Inače, Tejlor Svift je proslavila svoj 30. rođendan na sceni muzičkog događaja Z100's iHeartRadio Jingle Ball, pri čemu joj je uručena velika torta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    15. decembar 2019 | 06:00

    Ne razumem ideju tog Sorosa da Evropa primi milione muslimana koji beze iz svojih maticnih drzava? Zasto? I ko to uopste podrzava? Pa u najmanju ruku, pomozite im vi koji mozete u njihovim zemljama, obrazujte ih, unapredite im zdravstvenu zastitu, izgradite skole bolnice, puteve.. finansiraj Sorose najbolje akademce, ali u Kartumu na primer, i nadji mu posao, tako pomazes toj zemlji.. ne razumem da moze da postoji i jedna osoba iz Evrope cele-da je starosedelac- koja podrzava tu Sorosevu ideju.. to je samoubistvo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA