≫ 

Bijonse pokidala odabirom haljine za 50. rođendan slavnog repera: Dublji izrez sigurno niste videli

Bijonse se sa svojim suprugom pojavila na žurci Paf Dedija povodom 50. rođendana i zasenila sve prisutne

  • 1
Bijonse, Beyonce Foto: Instagram/Beyonce

Kada je Bijonse (38) ovoga vikenda ušetala u pratnji supruga Džej Zija (50) na raskošnu proslavu 50. rođendana repera Didija, u Los Anđelesu, privukla je svu pažnju izazovnom haljinom.

Elegantni stajling je upotpunila blještavim nakitom, dugačkim baršunastim rukavicama, srebrnom torbicom i jednostavnim crnim sandalama. Uz sve to je uklopila smaragdno zeleni nakit, zelenu viseću minđušu, zeleni prsten i dijamantsku narukvicu.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jay-Z (@jayz.co) on

Džej Zi je nosio crni plišani smoking, belu košulju, crnu leptir mašnu i crne pantalone. Na glavi je imao dredove što je začinilo ovu kombinaciju i učinilo je više opuštenom.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

- Ne čudi nas što joj je nadimak "kraljica". Nebrojeno puta je dokazala da samo ona može hrabro da nosi ovakve haljine - komentirali su fanovi ispod njene fotografije na društvenoj mreži.

Poglede na žurci privlačile su i "šljokičaste" bogatašice Kajli Džener (22) i Kloi Kardašijan (35) s dubokim dekolteima, kao i Kim Kardašijan (39) u dugoj haljini.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Kloi je obukla bež, šljokicavi sako i pantalone, tanku ogrlicu koja joj je padala između grudi i otkrivala dekolte i bež sandale. Kajli je obukla crnu šljokicavu haljinu u stilu Džesike Rebit, a obe su nosile paž frizuru. Kim se odlučila za dugu haljinu šampanj boje i dugu talasastu frizuru. Uz to je uklopila dijamantsku narukvicu i tašnicu u boji haljine.

Podsetimo, Metju Nouls, Bijonsin otac trenutno promoviše svoju novu knjigu "Destiny's Child: The Untold Story", u kojoj je pisao o lošoj odluci koju je doneo na početku ćerkine karijere.

Beyonce Mathew Knowles, Bijonse Bijonse i Metju Nouls; Foto: Guliver/Frank Micelotta/Getty Images

U to vreme, on joj je bio menadžer, a sada je priznao da su Bijonse i njena koleginica iz grupe, Keli Roland, bile žrtve seksualnog zlostavljanja.

Video: Bijonse i sedmogodišnju ćerku ubacila u Kralja lavova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ❤️

    17. decembar 2019 | 15:57

    Joj kako je lepa. Sada bih se koknula kako sam ja ruzna..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA