≫ 

Omiljena Diznijeva zvezda napustila kliniku za odvikavanje od narkotika

Amandu smo zavoleli u mnogim filmovima i serijama, a onda je samo nestala

  • 2
Amanda Bynes Amanda Bynes, Foto: Profimedia

Američka glumica i bivša Diznijeva zvezda Amanda Bajns (33) napustila je kliniku za odvikavanje i traži novi stan u Los Anđelesu, piše The Blast.  Amanda neko vreme nije bila sposobna da brine o sebi, ali je sudija procenio da sada može da napusti kliniku u kojoj je boravila i da će od sada živeti sama.

Amanda je odustala od fakulteta i njeni roditelji bili su zabrinuti da će se ponovno vratiti starom poroku, drogi, pa su se obratili sudiji kako bi pokušao da spase njihovu ćerku. Glumica više ne liči na sebe, za nju i njeno zdravlje zabrinuti su njeni obožavatelji.

Izvor blizak glumici je za The Blast izjavio da je Amanda izašla iz klinike pre sedam dana i da nije poznato gde sada živi. Glumica mora redovno da se testira kako bi se utvrdilo da li i dalje koristi narkotike.

Amanda Bynes Amanda Bynes, Foto: Profimedia

Američki mediji pišu da se Amanda uselila kod roditelja Lin i Riki Bajnsu , dok ponovno ne bude mogla da se osamostali.

Glumica je krajem prošle godine izašla iz klinike za odvikavanje, a nakon toga planirala jepovratak u Holivud. Međutim, došla je do zaključka da ke najbolje da se ponovo vrati na lečenje. Kako je imala pravo na izglazak, navodno je odlazila na tretmane u Los Anđeles, zbog velikog pritiska javnosti i načina života jedne javne ličnosti.

Amanda Bynes Amanda Bynes, Foto: Profimedia

Amanda je nedavno otvoreno govorila o borbi s depresijom i ozavisnošću od narkotika.

- Sve što sam radila cijelog života kako bih uspjela, sama sam uništila - priznala je glumica nakon što je pre pet godina prvi put bila na psihijatrijskoj ustanovi.

Video: Ona je najuspešnija mama Holivuda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    18. decembar 2019 | 09:10

    Svi oni u Holiwood-u se drogiraju i alkoholisu, i svi su u mladjim danima zloupotrebljavani. To je show biznis USA, sex-droga-rock and roll

  • Monika

    18. decembar 2019 | 15:15

    Kad slava i pare-udare...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA