≫ 

Božićni hit Maraje Keri posle 25 godina konačno završio na 1. mestu Bilbordove liste

Maraja drži rekord kao solo izvođač koji je najiše, 19. puta, zauzeo neko mesto na Bilbordovoj listi

  • 0
Mariah Carey, Maraja Keri Maraja Keri / Foto: Profimedia

Pevačica Maraja Keri (49) našla se na prvom mestu Hot 100 Bilbordove liste sa božićnim hitom "All I want for Christmas is you", i to 25 godina nakon što je izdala pomenutu numeru.

Maraja je 1994. godine objavila pesmu, koju nije izdala kao sing, te nije mogla da konkuriše za Bilbordovu listu. Kada su promenjena pravila, njena pesma se 2000. godine prvi put našla među 100 najslušanijh pesama, a poslednjih godina se polako pela ka vrhu.

- Uspeli smo - napisala je pevačica na Tviteru uz emotikon srca i onog koji plače od sreće.

Marajina pesma "All I Want For Christmas Is You" jedna je od najpopularnijih božićnih pesama svih vremena, u Velikoj Btitaniji je trenutno najslušanija pesma na Spotifyu. Nakon što su numeru iskoristili za potrebe filma "Love Actually" 2003. godine, popularnost joj je počela naglo rasti.

Mariah Carey, Maraja Keri Maraja Keri, Foto: Profimedia

Prema Billboardu pesma je bila 45 miliona puta preslušana na raznim strimovima na internetu, dok je 34 miliona puta puštena na radiju. Dan ranije, dogitalnu kopiju pesm kupilo je skoro 30 hiljada ljudi.

Podsećamo, Maraja je 19. put dospela na Bilbordovu listu 100 najslušanjih pesma, a drži i rekord kao solo izvođač koji je najviše puta zauzeo neko mesto na pomenutoj listi. Iapk rekord drže Bitlsi koji su tokom karijere na Bilbordovoj listi imali 20 pesama.

Marajinu pesmu "All I want for Christmas is you" poslušajte u nastavku:

Video: Uživam kad sam potčinjena: Seksi zvezde otkrile svoje fetiše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA