Jedno dete na novoj fotografiji Kim je fotošopirala i dodala, jer nije htelo da se slika

Kim Kardašijan je fotošopom dodala najstariju ćerku na fotografiju koju su uslikali povodom Božićnih praznika

  • 4
Kim Kardashian Kim Kardašijan, Foto: Profimedia/SETH BROWARNIK / INSTAR Images

Najpoznatija starleta na svetu i rijaliti zvezda Kim Kardašijan (39) ove godine je prekinula dugogodišnju porodičnu tradiciju. Objavila je Božićnu čestitku na kojoj se nalaze samo ona, njen suprug Kanje Vest (42) i njihova deca, bez ostatka Kardašijan-Džener klana.

Njenim pratiocima je jedna stvar na fotografiji bila sumnjiva. Naime, njihova najstarija ćerka Nort (6) izgleda kao da je naknadno umetnuta u fotografiju. Na početku nije htela da prizna, ali je kasnije Kim otvoreno rekla da je Nort zaista dodata fotošopom zato što dan pre nije htela da se fotografiše s njima.

- Nort je imala takav dan i rekla sam "U redu, napravićemo to bez tebe", ali je onda kasnije rekla da želi fotografisanje da odradi samo sa mnom. Rekla sam joj da ćemo je onda samo ubaciti na fotografiju. Ne mogu opisati količinu anksioznosti koja me uhvatila za vreme stvaranja ove fotografije. Uvek mora biti jedna takva - rekla je Kim.

Kim Kardasijan Kim Kardašijan sa porodicom, Foto: Profimedia

Porodični portreti kao motivi Božićnih čestitki u SAD-u su stvar tradicije. Kim na fotografiji u naručju drži sedmomesečnog sina Psalma, pored nje su se smestili najstarija ćerka Nort (5) i sin Saint (3), a Kanje iz ruku ne ispušta ćerkicu Čicago (1).

Prvo dvoje dece supružnika vest, Nort i Sainta, rodila je Kim, a za Čikago i pristiglog dečaka "unajmili" su usluge surogat majke.

- Jako smo zahvalni našoj surogat mami koja nam je omogućila ostvarenje snova s najvećim mogućim poklonom koji smo mogli dobiti - napisala je Kim 2018. nakon rođenja Čicago, a zbog komplikacija pri prva dva porođaja i za četvrtu trudnoću su iskoristili pomoć.

VIDEO: Pljunuću ga kad ga vidim: Zašto Kim Kardašijan ne podnosi svog zeta?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    20. decembar 2019 | 18:15

    Jadna deca, eksponiraju ih non stop, dete neće da se slika a ona ga fotošopira i ubaci na sliku, sve će uraditi za jedan lajk.

  • Sajla

    19. decembar 2019 | 16:09

    Kim je prelepa.

  • Balkanski$pijun

    19. decembar 2019 | 14:39

    Ово нам не треба

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA