≫ 

Razveo se pre 4 nedelje, a sad seksi telo na Bahamima pokazuje 20 godina mlađoj seks-bombi

Glumac Džos Duhamel uslikan je na plaži na Bahamima bez majice i čini se da svoje telo održava u kondiciji zbog svoje nove devojke, bivše Mis Amerike

  • 3
Audra Mari, josh duhamel Foto: Profimedia

Holivudski glumac Džos Duhamel (47) zvanično se, sredinom novembra, razveo od supruge, pevačice Fergi (44), s kojom ima sina Aksela Džeka (6).

Par je počeo da se viđa 2004. godine, nakon što je njen bivši bend "The Black Eyed Peas" nastupio u Džošovom šouu u Las Vegasu.  Verili su se u decembru 2007. godine, a venčanje je održano u januaru 2009. godine u Malibuu.

Glumačko-pevački par potvrdio je razlaz u septembru 2017. godine. Tokom braka dobili su sina Aksela Džeka, koji sada ima 6 godina, a upravo su zbog njega ostali u bliskim odnosima.

Audra Mari, josh duhamel Odra i Džoš na Bahamima, Foto: Profimedia

- Nije mi bio plan da se rastanem, htela sam da budem zauvek u braku, ali nažalost nismo uspeli - otkrila je pevačica kroz suze u jednom intervjuu ne otkrivajući prave razloge razvoda.

Ipak, bivši bračni par papire je potpisao tek pre nekoliko nedelja, a 47-godišnji glumac je već neko vreme ludo zaljubljen u 26-godišnju Odru Mari, bivšu Mis SAD-a, s kojom se ne krije.

Glumac je i pre nje viđan u društvu raznih lepotica, prelepe Eize Gonzalez, ali to su sve bile kratke avanture, dok se veza s Audri već neko vreme lepo razvija.

Audra Mari, josh duhamel Džoš i nova devojka, Odra Mari, Foto: Profimedia

Lepotica je trenutno s njim i na Havajima, na koje su otputovali u društvu prijatelja, ali paparaci su na jednoj od plaža uhvatili samo glumca koji je pokazao svoje seksi telo, a osmeh mu nisu pokvarili ni blicevi koje je brzo spazio.

Čini se kako se zbog 26 godine mlađe glumac itekako trudi da ostane u što boljoj formi.

Video: Rat se nastavlja! Bred i Anđelina dele decu ugovorom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    19. decembar 2019 | 14:16

    Kad te drmne kriza srednjih godina pa poludis za klinikama!!!!

  • Balkanski$pijun

    19. decembar 2019 | 13:34

    Ко је овај леп човек иза њега ?!

  • Realno

    19. decembar 2019 | 19:26

    Kad lep čovek prosto nema ukusa...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA