"Čekala sam predugo...": Deniz Ričards imala hitnu operaciju

- Naučila sam da uvek moram da slušam svoje telo - napisala je u svojoj ispovesti poznata glumica

  • 1
Deniz Ričards Printskrin: Youtube/Strahan Sara and Keke/ABC

Poznata glumica Deniz Ričards hitno je operisana, budući da je imala 4 hernije, iliti bruha, koja su morala da budu odmah izvađena. U svojoj ispovesti, bivša supruga Čarlija Šina i nekadašnja Bondova devojka navela je da je morala ranije da reaguje.

- Ovo je bilo pre nekoliko mjseci i pokazalo se da je to bila dobra lekcija za mene. Naučila sam da uvek moram da slušam svoje telo. Budući da sam majka, supruga koja gradi karijeru, ponekad je lakše "glumiti" da si jak. Jednostavno sam mislila da će bol i ostali simptomi nestati, ali nisu, nego su postali puno gori... Predugo sam trpela, čak nisam ni suprugu priznala koliko se loše osjećam, što je bilo jako glupo. Uistinu uvek moramo da slušamo i da pazimo na svoje telo - navela je Deniz.

Evo i njene objave:

 
 
 
View this post on Instagram
My hubby posted this & I need to actually thank him for taking such great care of me. This was a couple months ago & turned out to be a good lesson for me to always listen to my body. Being a mom, wife, & having a career sometimes it’s easier to just be strong and power through, I thought the pain & my other symptoms would just go away. They did not and got a lot worse. I’m so grateful to @herniadoc & her fabulous team. I thought I had one femoral hernia, I actually had 2 femoral & 2 inguinal. And I waited way too long & didn’t even tell my husband how bad I was feeling (I know it was stupid) ... gotta always listen to our bodies & take care of ourselves. #Repost @aaronwilliamcameron ・・・ To the most incredible woman my soulmate. I am always in awe of your Beauty perseverance, dedication in all you do. These photos taken a couple of months ago from an emergency procedure femoral hernia not one but four! 6 hours waiting close by. Love you baby everyday getting stronger! @deniserichardsA post shared by Denise Richards (@deniserichards) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Др

    20. decembar 2019 | 07:19

    И, шта кажете? Сва четри бруха извађена!?А да нису можда затворена?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA