≫ 

Hilari Daf se udala u savršenoj venčanici, a jutro posle pao je i prvi bračni selfi iz kupatila

Lepa glumica drugi put je izgovorila sudbonosno "da"

  • 2
Hilary Duff Prvi bračni selfi lepe Hilari i Metjua - jutro posle venčanja / Foto: Instagram/Hilary Duff

Američka glumica Hilari Daf (32) udala se 21. decembra za svog izabranika Metjua Komu (32), sa kojim ima ćerkicu Benks Vajolet Ber.

Hilari i Metju verili su se u maju ove godine, a pre Božića izgovorili su jedno drugome sudbonosno "da". Lepa glumica zablistala je u jednostavnoj, savršenoj beloj venčanici koja joj se vukla po podu i kojom je očarala sve.

Na glavi je imala jednostavne ukrase, a njen sadašnji suprug za ovu važnu priliku je izabrao crno odelo, belu košulju i leptir mašnu. Venčali su se u dvorištu njenog doma u Los Anđelesu, a ceremonija je bila intimna i svedena. Večanju je prisustvovao i Hilarin sin Luka Kruz, kojeg je glumica dobila u braku sa hokejašem Majkom Komriem.

 
 
 
View this post on Instagram
This.A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Hilari je za ovaj dan promenila i frizuru, pa je dugu kosu skratila na paž, a video koji je snimila u saradnji sa modnom kućom Vogue podelila je na Instagramu. U njemu je pričala o tome kako je nastala haljina, a pokazala ju je i u krupnom planu, kao i haljinicu za malu Benks Vajolet.

- Zaista sam uživala snimajući ovaj video. Toliko je bilo zabavno pričati o mojoj prelepoj haljini, i o tome kako je ona nastala -  napisala je glumica uz snimak.

 
 
 
View this post on Instagram
Really enjoyed filming this with @voguemagazine 👰🏼 ♥️ so fun to talk about my beautiful dress and how it came to be!A post shared by Hilary Duff (@hilaryduff) on

Dan posle svadbe, novopečeni supružnici proveli su sa ćerkicom u šetnji Los Anđelesom, odlično raspoloženi, a odmah ujutro napravili su selfi iz kupatila i pokazali burme. Glumica ga je objavila na društvenim mrežama, a kod nas ga možete videti na samom početku teksta.

Hilary Duff Hilari sa novim mužem i njihovom ćerkicom / Foto: LALO-wago / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kompletan Vogue-ov video u kojem prelepa Hilari pokazuje i haljinicu male Benks, pogledajte u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA